Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars m&m's almond
Tuotteen Mars m&m's almond valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Murot, myslit, hiutaleet & pähkinät, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Sokerikuoriset.
 

Jenni V 12.10.2017
Isoja kivan värikkäitä rakeita, joissa on sokerikuoren alla maitosuklaata sekä kokonainen manteli. Verrattuna maapähkinäversioon tämä ei ole ihan niin hyvää, manteli on miedompaa kuin peanut joten maku jää pliisuhkoksi. Plussaa mantelin rapsakkuudesta. Sokerikuori-suklaa-mantelisuhde on minusta hyvä. Peruskamaa, kolmonen, peanut-versio on aavistuksen parempi.

Jarkko 19.10.2008
“Takuulla” vain luonnon omia väriaineita näissä isoissa sokepalloissa... Se, mikä tekee juuri näistä M&M:stä siedettäviä on tuo “täytteenä” oleva kokonainen manteli kussakin. Pidän manteleista, mutta vastaavasti lähes inhoan tällaisia kovia sokerikuoria. Lisäksi näissä emmetemmseissä ei oo tuo suklaakaan koskaan ollu erikoisemmin mun makuun. Ihan kakkosta en kehtaa antaa, vaikka mieli tekisi...

Antti M 14.10.2008
Reilu 300-grammainen pussi manteleita iloisesti E-väreillä kuorrutettuna. Karkkeina ihan OK mutta maitosuklaasta ei pysty tämän tuotteen kohdalla juuri mitään sanomaan. Kokonaisuutena ihan naposteltava mutta manteli ja sokeri siellä iloisesti rouskuu hampaissa eli ei mikään hehkeä suklaanautinto sinänsä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani