Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars caramel
Tuotteen Mars caramel valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 03.01.2015
45-grammainen patukka pisti silmään kiskalla, ja pitihän se maistoon ottaa. Kääreessä on slogan "100% Mars caramel" ja sitähän patukka tavallaan onkin. Maitosuklaata on 60% ja sisällä on peruspatukasta tuttua toffeeta 40%. Patukka on matalampi kuin normi-mars, sillä nougat on jätetty kokonaan pois.

En ole välittänyt Marsista sen makeuden takia, mutta vaikka tämäkin oli makeaa, oli se silti selkeästi parempaa kuin perus-mars. Jotenkin perusversiossa nougat hallitsee liikaa ja sen makeus kutittaa kurkkua, tässä makeus ei häirinnyt ja toffee on oikeasti hyvää ja laadukasta. Sen rakenne on aika jännä, tahna tarrautuu kitalakeen, mutta sen maku on mukavan "englannintoffeinen", ja sitä on kiva imeskellä hitaasti kitalaesta irti. Suklaa ei ole edelleenkään laadulla pilattu, mutta sitä on aika runsaasti, ja se maistuu hyvältä toffeeseen yhdistettynä. Ei tämä edelleenkään suuriin makusfääreihin vie, mutta ilman muuta ansaitsee perustason pisteet.

Jarkko 13.01.2014
Tarkistetaanpas onko mielipide reilussa viidessä vuodessa muuttunut miksikään tämän tuotteen osalta. On. Patukan koostumus ei ilmeisesti ole muuttunut, mutta joko maku tai makuaisti on. Tämä toffeehan on varsin maukasta. Se on myös sileää kuin mikä, joten onkohan vuosia sitten maistamani yksilö ollut jotenkin viallinen? Jos tässä olisi vähänkään enemmän suklaata, niin antaisin tälle täydet pisteet.

Aiempi arvio 3.11.2008: Jos alkuperäisessäkin Marsissa on toffeeta ainakin maussa, niin kuinka paljon sitä tässä mahtaa olla? Kas, aika paljon. Tässä nimittäin ei suklaakuoren sisällä ole yhtään mitään muuta kuin toffeeta ja sekin keskinkertaista. Toffee ei ole rakeista, kylläkin melko paksua, mutta maku on aika tunkkaista, teollisuustoffeeta. Jälkimaussa myös ylimakeus pääsee oikeuksiinsa ja kurkkua kutiaa ihan tosissaan. Vältettävien joukkoon. Arvosana: 2.

Olli P 10.12.2013
Marketin hyllystä löytyi uusvanha mars limited edition merkinnällä. On normi marssia pidempi, mutta matalampi. Tuoksuu hieman ummehtuneelta toffeelta. Patukassa on ihan ok paksuinen suklaakuori ja sisällä pelkästään toffeemaista karamellia. Sisällys on paksua, mutta pehmeää toffeeta. Purtaessa ensimmäiseksi miedosti maitosuklaisen makea, mutta makeus voimistuu selkeästi ja nopeahkosti karamellimaiseksi. Ei takerru lopussa ja ei ole pistävän makea mitä pelkäsin. Ihan kiva toffee patukka tämä on. Ei päräytä millään tasolla mutta kyllä tätä syö ehdottomasti.

Susanna K 12.01.2009
Maitosuklaapatukka jossa helposti raksahteleva suklaakuori ja täytteenä karamellitoffeeta. Suklaan maku jotenkin mieto kun taas täyte muhevan karamellimainen ja toffeinen, ei liian makea. Valitettavasti Mars kuuluu niihin suklaisii joihin en ole koskaan mieltynyt mutta uutuudet on täytyny kuitenkin maistaa yhden patukan verran. Oikeastaan perus Mars on parempaa loppujen lopuksi kuin tämä versio.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani