Mainospaikka vapaana

MARS Suklaalevyraadissa

Mars caramel
Tuotteen Mars caramel valmistusmaa on Ranska. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

nenya 17.01.2014 : Vau miten sitkeää toffeeta! Siinä eka ajatus kun patukkaa puraisee. Muoto on litteä ja patukkaa on vaikea pureskella koska se on niin kitalakeen tarttuvan jämäkkää. Maku on perustoffee, suklaata ei oikein ehdi maistaa. Ei tätä oikein pysty herkuksi mieltämään, kun syöminen on niin hankalaa. Tulee vain ikävä normaalia Marsia.

Joblo 15.01.2014 : Tokmannilta löytyvä tavallista littemäpi Mars pelkällä toffeetäytteellä. Olin patukasta innoissani, mutta toffee osoittautuikin aika sitkeäksi ja kauan suussa pyöriväksi. Maku ei ole kummoinen, ja väitän tavallisen Marsin hakkaavan tämän 100-0 niin makunsa, kuin pehmeän koostumuksensakin voimalla. Tulipas ikävä markkinoilta jo kauan sitten poistunutta rapeaa Mars Delightia! Ei tämä pahaa toki ole, syön mukisematta. Kakkonen vai kolmonen? Kääntyy kakkoseen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset