Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars galaxy ripple
Tuotteen Mars galaxy ripple valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 31.12.2015
25-grammaisessa maitosuklaa"sormessa" on vaalea maitosuklaapäällys ja sisällä ilmavaa, kerrostettua ripple-suklaata. Päällisen maitosuklaa on ok, ei mitään ihmeellistä, mutta sisus on Cadburyn vastaavan version tapaan kuiva ja mureneva. Maku on Cadburyä astetta parempi, mutta sottaisuus vie pisteet edelleen kakkoseen.

Salla Elina Salo 06.02.2009
Voi ei! Olen maistanut vastaavaa tuotetta aiemminkin (Cadbury Flake Praline), enkä pitänyt siitä yhtään. Nyt eri nimi ja eri valmistaja, mutta hyvin sama maku. Ilmavaa suklaata sisällä, päällä suklaakuorrutus. Ilmavuus tulee taitelluista ohuista suklaalevyistä, jotka hajoavat suuhun nopeasti. Täytyy olla täysin rehellinen ja antaa piste enemmän tälle versiolle, suklaa itsessään ei ollut niin kamalaa. Koostumuksesta en pidä, liian murenevaista.

Antti M 20.11.2008
Pitkulainen maitosuklaapatukka (33g), jossa ilmaa sisällä (kuohkeata, laskostettua suklaata) mutta suussa sulaessaan tästä saa kuitenkin jonkinlaisen otteen eli ihan hötöä se ei kuitenkaan ole. Maidosta saa hieman heikon maun suuhunsa mutta kyllähän tätä hetken maistelee; kokonaisen patukan jälkeen hieman jo tökkii makeudenkin suhteen. Hädin tuskin kolmosen arvoinen keskitason suoritus.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani