Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars twix topix macchiato
Tuotteen Mars twix topix macchiato valmistusmaa on Puola. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Susanna K 30.04.2009
Maitosuklaalla kuorrutettu keksisuklaa. Suklaa vohvelin oloinen, maitosuklaapäällinen jää liian neutraaliksi. Mukana maussa pitäisi tuoteselosteen mukaan olla karamellitäytettä ja kahvi mutta niitä en maista missään vaiheessa syöntiä. Aika kuiva tapaus.

Jarkko 30.04.2009
Rivipyramidin muotoinen Twix on tällä kertaa aavistuksen kahvinmakuinen, mutta vain erittäin miedosti. Pääosaan ei suinkaan nouse kahvi, vaan kuivuus, jota tässä riittää kuin Saharassa hiekkaa. Missään vaiheessa ei edes vesi herahda kielelle sen vertaa, että päähän tulisi muita sanoja kuin "kuiva" ja "autiomaa". Niin mitäänsanomaton patukka, että pistää ihan vihaksi.

Antti M 16.12.2008
Yksi kolmesta uudesta vohveli-Twixistä eli maitokahviversio on nyt testattavana. Tässä ei ole maitokreemiversion makeus niin paljon haittaamassa eli maku vaikuttaa 'tummemmalta'. Kahvi ei kyllä maistu oikeastaan ollenkaan, joten ei haitanne kahvinvihaajiakaan. Toffeetäyte vie kolmanneksen massasta keskellä tobleronemaisesti muotoiltua patukkaa, joita on tuttuun tapaan kaksi tässä 37g paketissa. Ei tämäkään perjää alkuperäiselle keksi-Twixille mutta vohvelinystävänä pidän tätä kohtuullisen hyvänä uutuutena. Kun tämä kauppojen hyllylle saapuu, niin toivottavasti hinta ei ole saksalaiseen tapaan tuplattu normiversioihin nähden. Hieman hämärä maku tästäkin irtoaa välillä suuhun eli oiskos puolalainen laatu tehnyt tepposet vaiko rypälesokeri tai jotain...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani