Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars delight
Tuotteen Mars delight valmistusmaa on Eurooppa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,44 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Reeta 30.06.2008
Rapeata vohvelia ja pehmeää toffeeta suklaakuorrutteella. Näyttää ja inasen tuntuu Twixiltä, mutta paljon kevyempää, rapeampaa ja ilmavampaa. Hyvää!

Antti M 11.09.2007
Ensialkuun pidin tästä kevyen kuohkeasta versiosta Marsia (no joo, en löytäisi mausta paljoakaan yhtäläisyyksiä helposti) mutta myöhemmillä maistelukerroilla äklömakeus rupeaa tökkimään. Keksisuklaa on yleensä mieleeni mutta tällainen pieni ritinä ei tunnu missään.

Häviää reilusti Marsille maussa, kuten koossakin. Ehkäpä tämä sopii parhaiten makeutusaineena kahvin kanssa...

Salla Elina Salo 25.05.2007
Rapea vohvelisuklaa, jossa täytteenä kaakaokreemiä ja pehmeää toffeeta. Maitosuklaakuorrutuksen maku ei mielestäni tässä patukassa ole onnistunut. Jotenkin se on vetisen makuista ja sitä on liikaa vohveliin nähden. Voiko suklaata olla liikaa? Toffeestakin jää vähän huono jälkimaku.

Kirsi T 27.01.2006
Todella maukas maitosuklaapatukka, hyvänmakuisen suklaakuoren alta paljastuu toffee-crispytäyte. Erinomainen tuote.

Antti K 25.01.2006
Keksisuklaa nam! Kitkatti tulee mieleen, mutta jokin suklaan maussa tekee siitä imelän ja kuitenkin karhean yhtäaikaa. Liekö alla liian monta suklaata (7 toim.huom.), muttei menis montaa palaa tätä keksiä.

Susanna K 25.01.2006
Aivan taivaallista suklaata! Ehdottomasti parempi versio Mars-suklaasta. Tästä tulee hyvälle tuulelle. Tähän ei löydä sanoja kuvaamaan, niin hyvää tämä on. Ehdottomasti suosittelen maistamaan tätä suklaata.

Antti H 25.01.2006
Kokopatukka on pehmeää ja ilmavaa, puraistaessa miltei katoaa suuhun. Maun puolesta mieleen tulee Twix. Patukan ilmavuudesta johtuen tulee tunne ettei saa vastinetta rahoilleen.

Satu 25.01.2006
Onpas fiinin näköisiä kiiltäviä palasia. Yhtä aikaa makea ja kevyt. Marsin ja Raiderin (Twixin toim.huom.) ilmava risteytys. Hyvää!

Jarkko 25.01.2006
Pehmeän (sulaneen?) suklaan sisällä on keksiä ja toffeeta. Maistuu aluksi ihan ok:lta, mutta tarkemmin maistellessa toffee ei ole kovin onnistunutta tässä patukassa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani