Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars egg
Tuotteen Mars egg valmistusmaa on Eurooppa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,17 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Figuurit, Pääsiäinen, Tuotannosta poistuneet.
 

Miriam 25.04.2011
Liian isoja suuhun laitettavaksi, mutta pureminenkin vaikeaa. Aivan liian makeita, hampaita vihloo ja toffeesysteemi tarttuu kitalakeen & nieluun. Ei tee mieli ottaa kuin yksi.

Jarkko 23.04.2011
Marsin pääsiäismuna kuuluu kokoluokkaan "useimpia pienempi, mutta myös painavampi", mutta tämä munapa ei olekaan tyhjyyttä täynnä. Maitosuklaamunan sisätila on jaettu kahtia: Toinen puoli on kai ihan tavallista suklaata, kun toista puolta täyttää puolivaluva toffee. Toffeen ja suklaan taivaallisen yhdistelmän ylimpänä ystävänä pidän tuotteesta varsin paljon. Toffee on sileää (eli ei rakeista), kuten on suklaakin, mutta onko munassa kuitenkin liian paksusti tuota suklaata? Palasen puraisuun joutuu käyttämään kulma- ja/tai takahampaita, vaikka suklaa ei ole jäässä. Tuote poikkeaa kuitenkin muista markkinoiden figuurisuklaista edukseen toffeen ansiosta ja toivoisinkin tämänkaltaisten täytemunien valikoiman lisääntyvän markkinoilla ensi pääsiäiseen mennessä.

Oskari 22.04.2011
Mars-suklaata pääsiäismunan muodossa. Maku käytännössä identtinen. Muoto ehkä hiukan mukavampi, mahtuu kerralla suuhun. Sinäänsä hyvin turha tuote, koska hinta on kalliimpi, kuin Mars patukassa.

Sanni 13.04.2011
Paksun suklaakuoren alla toisella puolella marsin tuttua toffeeta ja toisella puolella vaaleampaa (toffee)täytettä. Maitosuklaa todella hyvää ja täyteläistä. Tosi makeaa, mutta silti niin hyvää. Todella tuhti suklaamuna.

Marika 13.04.2011
Kääreistään valmiiksi kuorittu ja puolitettu täytesuklaamuna. Lupaavan näköinen, sisältäen osaksi toffeekastiketta ja osaksi jotain vaahtomaista mössöä. Toffeeosuus ainakin on kelvollista, vaikka sen läpi suklaa ei oikeastaan maistu. Makea mössöosuus taas tarttuu kitalakeen ja vähän äklöttää. Ei olisi pitänyt ottaa sitä erikseen. En vieläkään saa kunnolla selvyyttä siitä miltä maitosuklaa tässä maistuu, koska se jää niin taustalle. Siitä miinusta.

Salla Elina Salo 04.04.2009
Tavallista pääsiäismunaa selvästi pienikokoisempi suklaamuna. Sisällä täyttä tavaraa; puoliksi notkeaa toffeeta ja puoliksi sitä patukkamuotoisessa Marsissakin olevaa kuohkeaa vaaleaa ainesosaa. Ranskalainen nougat'ko sen nimi oli? Todella paksu suklaakuori, joka lohkeilee suuriin palasiin purtaessa. Jälkimaku hyvin makea. Maistuu toffeiselta Mars-patukalta, vaikka ainesosat ovatkin poikkeuksellisissa paikoissa. Tuhti ja aikuismainen suklaamuna.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani