Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars egg
Tuotteen Mars egg valmistusmaa on Eurooppa. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Figuurit, Pääsiäinen, Tuotannosta poistuneet.
 

Kaakaolehmä 23.09.2012 : Ihanan painava! Lupaa siis täytettä, ei pelkkää ilmaa. Tuhti paketti, yksi riittää. Mutta kuitenkin valuu sinne osastoon "turhat", varsinkin kun saa vain pääsiäisenä. Tällaisia on kiva kokeilla kerran mutta ei niistä kestosuosikkeja tule.

Chi 22.04.2011 : Tykkään Mars-patukoista ja rakastan Mars-jäätelöä, joten tämä oli luonnollinen valinta ostoskoriini näin pääsiäisen alla :). Muna näyttää harmillisen pieneltä, mutta siinä on potkua kuin pienessä kylässä: todella, todella tuhti pääsiäismuna! Painavakin. Suklaa jää vähän sivurooliin kun makea (ja aavistuksen tahmainen) toffee varastaa kaiken huomion. Sitä ihanaa nougattia en silmällä löydä, mutta makunystyräni väittävät että kyllä sekin siellä jossain on...ihanan makea pääsiäispläjäys!

suklaahirviö 18.04.2011 : Oikeasti, tämä ON hyvää! Kuin paljon parempi versio Mars-patukasta. En oikeastaan osaa selittää miksi tämä on mielestäni hyvää, mutta Mars-patukka ei saa minua vastaavaan hurmioon. En keksi muuta kuin samat ainesosat ovat tässä eri suhteessa..?

neiti X ^^ 31.07.2010 : hmm.... aluksi vaikutti olevan aika pienikokoinen mutta sisältä paljastuikin aika tuhtia tavaraa. Suunnilleen sama kuin mars-patukka mutta pienen munan muodossa. Odotin ehkä jotakin mielikuvituksellisempaa.... tai no, ihan hyväähän se oli.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani