Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars ice cream bar
Tuotteen Mars ice cream bar valmistusmaa on Eurooppa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Suklaakuorrutteiset.
 

Jenni V 08.11.2013
Mars-jäätelöä on ilmeisesti myynnissä useampaa eri kokoa, itsellä maistoon päätyi 60-grammainen eli iso versio. Jäätelö on ulkonäöltään patukkaa vastaava, tosin hieman pidempi. Syötävää siis riittää. Tuoteseloste on hieman kummallinen; suomeksi luvataan maitojäätelöä ja ruotsiksi kermajäätelöä, en tiedä kumpaa tämä nyt sitten on, molempia on kyllä ainesosissa. Jäätelö vastaa maultaan patukan vaahtonougat-osaa, eli maistuu miedosti jollekin pliisun kaakaoiselle. Toffeeta on jäätelön päällä 16% kerros, ja toffee on paksua ja Marsille ominaisesti huippumakeaa. Suklaata on noin kolmannes patukan painosta, ja se maistuu samalle kuin Marsissa eli makealle bulkkisuklaalle. Arvon 2 ja 3 pisteen välillä ja päädyn lopulta kolmeen. Perusteluina että tämä on ylimakeaa mutta ei kuitenkaan niin makeaa kuin patukkaversio, ja odotuksista huolimatta patukka ei sulanut sormiin eli ei sotannut syötäessä. Ei silti todellakaan olisi ykkösvalinta hellepäivän jäätelöksi.

Jarkko 19.07.2013
Jäätelöversio muistuttaa hyvin paljon patukkaa, sillä suklaakuoren alla on vaahtokerros ja toffeekerros. Eroavaisuuksia on kuitenkin: Suklaakuori on jäätelössä todella ohut, liian ohut, eikä suklaakaan ole ihan yhtä hyvää kuin patukassa. Vaahtokerros on sitten jäätelöä, mutta jotakin erikoista siinäkin on. Se ei ole ihan pelkkää jäätelöä, koskapa koostumus on tuollainen vaahtoimaisen ilmava, kuten patukassakin. Toffeessa on vähiten eroa patukan ja jäätelön välillä, hyvää molemmissa. Ihan ok, mutta ei riittävän kiinnostava parempiin pisteisiin.

Milla 01.06.2009
Mars-suklaapatukan muotoinen jäätelö. Aika ohut suklaakuori pitää maagisesti sisällään kinuskia ja jotain jäätelöä, josta ei saa kyllä mitään selvää mitä se on, koska kinuski on niin vietävän makeaa. Hurjan makea, oikein tunnen kuinka sokeri kihahtaa päähän..

Elise P 01.06.2009
Mars-patukka jäätelömuodossa, tästä ei voi erehtyä. Miten tästä on onnistuttukin saamaan niin alkuperäispatukan näköinen? Todella makseaa, josta toffee jää hallitsemaan suutuntumaa. Tämä maistuu yhtä makealta kuin näyttääkin ja pärjää siinä esikuvalleen. Kesäpäivän herkkupala, joka pitää nauttia pakastinkylmänä ja puolikas tätä ylimakeaa patukkaa riittää kerta-annokseksi.

Mikko 01.06.2009
Pähkinäsuklaan/-nougatin mieto tuoksu tervehtii maistajaansa. Jäätelössä on hyvin erikoinen koostumus. Lusikka ei leikkaa juurikaan suklaakuorrutusta, saatika toffeeta, mutta sulahko jäätelö lössähtää lautaselle. Itse jäätelö ei maistu millekään, mikä on suuri miinus. Toffee on todella makeaa kuin myös suklaakuorrutus. Epäonnistunut Mars-jäätelöksi, alkuperäistä muistuttava ulkonäkö ainoa positiivinen asia. Yök, pahaa.

Eeva 01.06.2009
Patukan ulkonäkö on perinteinen ja tuote tunnistettavissa. Aika tylsän näköinen kylläkin. Pinnalla oleva maitosuklaakuori tuoksuu aavistuksen, mutta muuten ei oikeastaan mikään. Sisältö (jäätelö) sulaa tosi nopeasti, joten tämä ei ole mikään kotiin ostettava tuote. Tämä syödään jo matkalla kaupasta kotiin. Hankala syödä siististi, kun sisältö on pehmeä ja kuori pitkään yllättävänkin kova. Toffeesuiru keskellä on sekin aika jähmeä, klönttinä. Ja oikeastaan ainoa, mikä tuo makua tähän kuoren lisäksi. Niin makea kokonaisuus, että kurkkuun jää ikään kuin kiinni jotain. Jano tuli.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani