Mainospaikka vapaana

MARS Suklaalevyraadissa

Mars ice cream bar
Tuotteen Mars ice cream bar valmistusmaa on Eurooppa. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Suklaakuorrutteiset.
 

Kaakaolehmä 23.09.2012 : Tätä on niin paljon kivempi ostaa kuin sitä perinteistä Marsia. Eikä tämä edes sula käsiin kun pitää kääreen sormien ja patukan välissä ;) Kaipaan kuitenkin jäätelöltä raikkautta, ja tämä ei vastaa huutoon.

NEo 18.08.2012 : Mars on arvatenkin kehittänyt tämän sitä varten, että nimikkopatukka tarttuisi käteen kesäkuumallakin. Kyllähän tämän tunnistaa Mars patukaksi. Jäätelö kyllä raikastaa suklaata, mutta sen mausta ei saa irti toffeen ja suklaan alta. Ei siis että tämä olisi huonio asia. Ihan kelpo tuote, mutta tuskin tarttuu kovin usein käteen suklaata tai jäätelöä kaivatessa.

Nalle 06.02.2012 : Sopivan kokoinen pikkujäätelö, jossa Marsin ominaismaun tunnistaa. Jäätelöversio on itse patukkaa parempi kun ei ole niin öklömakean tuntuinen. Suklaakerros päällä saisi olla kyllä vähän paksumpi ja patukkamallista jäätelöä on hieman sottaavaa syödä kun sulaa käsiin.

Spiral 27.02.2011

Chi 23.10.2009 : Kun kaipaan jotain makeaa ja täyteläistä, ostan tätä! :) Kaksi patukkaa aikaansaa mukavan sokerihumalan nopeasti, joskus syön koko paketillisen kerralla kun on niin hyvää. Itse mausta sen verran että tämä on kuin näköispatukka originaalista tuotteesta; toffeeta, suklaata jne.

gismo 14.07.2009 : Tätä on myytävänä kahta eri pituutta, joista pienempi on ihan riittävä koko näin makealle pommille. Tulee joskus valittua Mars, kun kaipaan enemmän makeutta jäätelöltä. Huonoimmat puolet koostumuksessa; hankalahko syödä ja sulaa nopeasti.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset