Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars galaxy cookie crumble patukka
Tuotteen Mars galaxy cookie crumble patukka valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Eeva 04.09.2009
Tummemman suklaan tuoksu, kuin miltä tuote näyttää. Tuoksussa on ehkä aavistus kanelia? Maitosuklaata, jonka seassa on tummahkoja rahisevia ”juttuja”. Tarkemmin mietittynä ehkä voisivat olla tummaa keksiä (veikkaus osoittautuikin oikeaksi). Nämä rahisevat eivät maistu kuitenkaan juuri millekään mielestäni. Jälkimaku kokonaisuudesta on toffeeseen vivahtava, ei silti kovin erikoinen elämys.

Elise P 30.08.2009
Aaltomainen pinta on viehättävä. Maitosuklainen tuoksu, johon sekoittuu nougatmaista vivahdetta. Suklaan sisällä on kuin kotitekoista nougatia, siis sellaista äidin vähän liian pitkään keittämää ja siksi vähän kovettunutta. Rakenne on miellyttävä ja rakeinen, kotitekoisen oloinen nougat tuo suklaaseen kaivattua rakennetta ja makua.

Kati 29.08.2009
Herkullinen, toffeinen, lähes voinen tuoksu. Hauska keksimäinen rakenne. Vähän kuin Twix ilman toffeeta. Perus-suklaapatukka: hyvää joo, mutta miksi tällaista söisi kun maailmassa on niin paljon mielenkiintoisempiakin makuja? Tylsä! No, suuri osa ihmisistä tilaa vaniljaa, vaikka valikoimassa olisi 100 eri makuista jätskiä…

Milla 29.08.2009
Maitosuklaassa on kanelin tuoksu! Rakenne on ilmava, mukana jotain kovaa, rouskuvaa. Itse maitosuklaa on kovin rasvaisen oloista ja paksua.

Meeri 28.08.2009
Laadukasta maitosuklaata, jossa on runsaasti tummaa keksinmurua. Loistava tuote, jossa maitosuklaa on pääosassa peittämättä kuitenkaan keksinmurujen karamellista makua.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani