Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars maltesers
Tuotteen Mars maltesers valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,11 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Reilun kaupan tuotteet, Suklaakuorrutteiset.
 

Jenni V 04.04.2012
Nää on koukuttavia. Ensi maistamalla maku on jotenkin outo, mutta sitten näitä rupeaakin vetämään kaksin käsin naamariin. Maitosuklaa on makeaa, mutta se sopii hyvin rapsakkaan pallukkaan, sitä on on myös tarpeeksi makua antamaan. Rapsakkuus on myös jotenkin erilaista kuin normaaleissa maissipalloissa tai keksisuklaasta, tykkään siitä erilaisuudesta. Hyviä!

Antti M 04.10.2007
Mukavia maitosuklaalla päällystettyjä vehnäpalleroita. Pieni pussukka, joka loppui kesken pahasti. Ei näissä itsessään ole mitään erikoista mutta yhdistelmä toimii kuitenkin mainiosti. Täytyy kyllä taipua neljään pisteeseen, koska näitä jäi kaipaamaan lisää...

Meeri 14.09.2007
Sopivan paksuisen maitosuklaakuoren alla on kivan rapea sisus, joka maistuu hieman hunajalta. Suklaa on makeaa perusmaitosuklaata, mutta näitä ei voi syödä liikaa kerralla, koska hunajanmakuun kyllästyy helposti. Satunnaisesti syötyinä parhaimmillaan.

Susanna K 05.05.2006
Ulkonäöltään kivoja suklaapalloja mutta herregud mikä maku! Mitä ihmeen suolakeksiä viritetty sisälle! Kerrassaan karmea versio.

Janne J 05.05.2006
Tyhjää täynnä olevia maitosuklaa palleroita, tai ainakin sellainen tunne suuhun jää. Suklaan maku ihan ok, sitä saisi vain olla paljon enemmän. Ei oikein toimi.

Joonas 05.05.2006
Ensivaikutelma positiivinen ja pinta maitosuklainen...mutta kun eka kerran puraisee, suuhun hyökkää mämmin maku, hyi... tai ruis, jonkun verran toffeinen, silti ei hyvä.

Antti H 05.05.2006
Tahmealla maitosuklaalla päällystettyä krispiä. Suklaasta tulee mieleen Marabounmaitosuklaa. Crispissä onmarengin makua, herkullista.

Satu 05.05.2006
Okej, näillä vois elää. Top 5:ssä autiolle saarelle. Herkullista, pehmeää maitosuklaata, joka palleromaisena kätkee sisäänsä koostumukseltaan aivan ilmiömäistä vohvelia. Kaupan päälle hampaisiin jä ämarenkimainen tahmeus.

Jarkko 05.05.2006
Maitosuklaa maistuu ihan Maraboun valmistamalta. Sitä on kuitenkin varsin ohuesti vohvelipallon päällä. Vohveli ei ole liian kovaa ja ymmärtää pehmetä heti. Ei hampaattomille!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani