Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars m&m's razzberry
Tuotteen Mars m&m's razzberry valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Sokerikuoriset, Tuotannosta poistuneet.
 

Oskari 29.05.2010
Vadelmaisia suklaapalloja perinteiseen M&M tyyliin. Vadelma maistuu sopivasti ilman, että menetetään M&M:n perusmakua.

Sanni 23.05.2010
Söpöjä pinkkejä palleroisia. Suklaan maku jää vähän kuorrutteen varjoon, joka on todella makea. Vivahdus jotakin marjaa on havaittavissa, mutta lähinnä esanssilta maistuvat. Mutta kokonaisuudessa maku on ihan hyvä, ei mitenkään erityisen hyvä mutta ei huonokaan.


Miriam 23.05.2010
Todella söpöjä pieniä pinkkejä ja punaisia pastilleja. Toiset maistuvat tavallisilta m&m-karkeilta, mutta vaaleamman punaisissa on hento marjainen maku. Todella, todella hyviä! Marjaisuus sopii hyvin suklaan kanssa. Pieni miinus tulee esanssisuudesta.

Marika 20.05.2010
Tämä on niin karkkia! Ei suklaata. Njoo, puraistessa voi kuvitella suklaatakin. Taitaa tässä maistua myös häivähdys vadelmaa, ainakin näissä vaaleammissa karkeissa. Nättejä nämä ovat, mutta se ei nyt paranna sijoitusta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani