Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars m&m's peanut butter
Tuotteen Mars m&m's peanut butter valmistusmaa on EU. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Sokerikuoriset.
 

Jenni V 09.06.2017
Variantti suklaa- m&m:stä, jossa suklaatäytteen lisäksi ytimenä on aitoa maapähkinävoita, ja päällä tietysti tuttu värikäs sokerikuori. Koukuttavia naposteltavia tämän tyyppiset namuset kieltämättä ovat, ja tuo maapähkinävoikin on ihan kelpo kombo suklaalle ja sokerikuorelle. Ainoa mikä häiritsi oli, että maapähkinävoi oli minun makuuni aivan liian suolaista. Tuntui myös että tuo suolaisuus, ja maapähkinävoin maku ylipäätään, vähän vaihteli eri rakeiden välillä. Siks lasken pisteet kakkoseen, jano tuli pikkupussin syömisen jälkeen.

Marika 04.07.2011
Värimaailma on näissäkin mömmöissä tyypillisen hirveä (varsinkin nuo siniset rakeet), mutta maku yllättää. Ja todellakin positiivisesti! Maapähkinävoitäytteessä on ihanan suolainen säväys. Olen maapähkinävoin ystävän muutenkin, joten näitä menisi kourakaupalla.

Oskari 03.07.2011
M&m ihan perus suklaanappeja ulkoa. Sisältä löytyy maapähkinäkerros. Hyvän suolaista, mutta ehkä inan verran liian makeaa. Kokonaisuus kuitenkin toimii. Ei näitä silti montaa pysty kerralla syömään, ällötys iskee :)

Miriam 24.06.2011
Aluksi suhtaudun epäilevästi taas yhteen M&M-vaihtoehtoon. Peanut butter ei myöskään innosta liiemmin. Kuitenkin yllättävän hyviä ja sopusointuisia pieniä palleroita. Sopivasti makeaa ja suolaista.

Sanni 23.06.2011
Näyttää tutuilta M&M karkeilta, mutta värikkään sokerikuoren alla on pähkinävoilta maistuvaa täytettä. Maistuu samalla makealta ja suolaiselta. En pidä maapähkinävoista, joten myöskään nämä karkit eivät ole makuuni, mutta eivät nämä nyt hirveän pahojakaan ole.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani