Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars twix ice cream bar
Tuotteen Mars twix ice cream bar valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 08.11.2013
48-grammainen jäätelöpatukka, jossa twixin tapaan oli keksiä (11%), toffeeta (10%) ja päällä maitosuklaakuorrutetta (33%), ja loppu oli sitten vaniljajäätelöä. Xtraa ei enää tuotteen nimessä mainita, mutta ilmeisesti kyseessä on kuitenkin sama tuote. Epäilen vähän, miten jäätelön syönti onnistuu, kun tikkua ei ole, mutta yllättävän hyvin jäätelö kesti sulamatta. Patukka on tietenkin normi-twixiä paksumpi, mutta muuten noudattelee sen mallia. Haukatessa kuoren alta paljastuu paksu kerros toffeeta, ja keksi on pohjaosassa jäätelön sisällä. Hmm, aika hyvää... Twix on usein liian makeaa, mutta jäätelö raikastaa kokonaisuutta kummasti. Pidän myös keksin rapsakkuudesta, joka on onnistuttu säilyttämään vuoraamalla sen pinta suklaalla. Toffeetakin on ihanan paljon, ja se sopii hyvin jäätelöön. Suklaa on kokonaisuudessa ehkä eniten paitsiossa, sekä maultaan että määrältään. Yllättävän hyvää, tykkäsin!

Jarkko 30.06.2011
Sisällä +28, ulkona ainakin saman verran. Nyt jos koskaan on jäätelön paikka. Jäätelö ei tällä kertaa ole ihan tavanomainen, vaan tämä on twix-patukasta väännetty jäätelöversio. Käytännössä jäde on rakennettu siten, että pohjalla keskellä on kovahko ja kuiva keksi. Keksin ympärillä on vaaleanruskeaaa jäätelöä, jonka mausta ei ota selvää, jos sitä ylipäätään on. Jätskin yläpuolella on vielä toffeeraita ja sitten kokonaisuus on kuorrutettu maitosuklaalla. Täytyy sanoa, että ainakin tämän kuivan ja perinteisen patukkaversion pesee mennen, tullen ja palatessa. Kokonaisuuden vahvin maku on makea toffee ja eniten suuntuntumaa antaa tietenkin tuo kuiva keksipötkylä pohjalla. Hetkonen, olikos keksi vielä erikseen kuorrutettu suklaalla? En kerennyt nähdä tästä kuin vilauksen viimeisessä suupalassa. Kokonaisuus on erittäin makea, mutta jäätelö on aina jäätelö...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani