Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars 3 musketeers
Tuotteen Mars 3 musketeers valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 07.06.2016
Yllättävän kaakaoinen tuoksu, vaikka kyseessä on maitosuklaakuorinen patukka. Täyte on kuin Mars-patukassa, mutta toffee vain puuttuu. Nougat-täyte on pehmeää, hieman toffeisen makuista ja MAKEAA. Koostumus on kiva, tätä on helppo syödä. Kokonaisuus kuitenkin ihan liian imelä.

Jenni V 27.12.2014
Jenkkimalliin patukassa mainostetaan tätä "terveelliseksi" suklaapatukaksi, tässä on kääreen mukaan 45% vähemmän rasvaa. Juu, varmaan näin onkin, mutta sokkoa onkin sitten 36g eli lähes puoli desiä... Että se siitä sitten :-)

Patukka on kuin Mars ilman toffeeta, mutta tästä huolimatta se on ökymakeaa. Sisus on vaahtomaista vaaleanruskeaa nougatia, sokerisen tönkköä sellaista. Olisin tykännyt siitä enemmän kevyempänä, sellaisena jota löytyy neekerinpusujen sisältä. Tuoksu ja maku ovat vähän teollisia, eikä nougat-vaahto juuri kaakaolle maistu.

Olli P 13.02.2013
Päällys on maitosuklaata, mutta siinä on hieman tummasuklaan tuoksua. Patukka on pehmeä, vaahtomainen. Maku on nougatin ja toffeen sekoitus. Alussa suklaa hieman pehmentää makua, loppua kohden toffeemaisuus tulee voimakkaammin esiin. Menee toistoksi, mutta lyhykäisyydessään koostumus on kuin milky way-patukka ja maku mars-patukka ilman toffee-päällystettä. Patukka on isohko, kivan makuinen sekä mukavan tuntuinen suussa.

Antti M 09.09.2008
Tätä patukkaa oli metsästetty pitkään ja nyt sellainen osui kohdalle. Pettymys oli pienoinen, kun maku ja koostumus oli Marsin ja Milky Wayn välimaastossa mutta suklaa maistui jotenkin heikommalta. Kuohkea ja riittävän iso mutta mitäänsanomaton tuote lopulta...

Antti H 03.10.2006
Ihan kuin Mars patukkaa ilman toffeeta. Pystyy syömään nopammin =) On kuintenkin aika äkkimakeaa Marsin tavoin. Koko patukka on ihan jees.

Satu 03.10.2006
Pari puraisua patukasta otettuani tajusin, että tämähän on Mars, mutta
ilman toffeeta. Pötkylä koostuu siis pelkästään siitä kuohkeanhötyläisestä suklaisesta täytteestä ja suklaakuorrutuksesta.
Toisaalta tämä back-to-basics-idea toimii - toisaalta huomaan kaipaavaani joukkoon jotain lisää.

Susanna K 19.06.2006
Pehmeää suklaata josta tulee mieleen kakkupala. Enemmän muistuttaa todellakin kakkua kuin suklaata. Maku on neutraali maitosuklaa mielestäni ja jälkimauksi jää suuhun vielä mukava makeus. Tämä on myös sellainen pieni snack pala jota popsii aina kun käsi ylettää pakettiin...:)

Jarkko 18.06.2006
Lisää ameriikan tuliaisia. Tätä patukkaa on myyty Ruotsissakin ainakin silloin, kun itse pikkupoikana siellä asuin, maku, nimi ja koostumus on tuttu vuosikymmenten takaa kultaiselta 70-luvulta. Joko resepti tai muistikuvani (veikkaan reseptiä) ovat kuitenkin sen verran muuttuneet, että tässäkin patukan pintana oleva suklaa on hieman tunkkaista ja ummehtuneen makuista. Sisuksen kuvaaminen onkin vaikeampaa: se on aavistuksen toffeemainen, olematta kuitenkaan lainkaan toffeemainen, se muistuttaa kuohkeaa puolikypsää kuivakakkutaikinaa. Ottakaa tuosta sitten selvää, parempaan en pysty ;-) Peruspatukkana menee makeannälkään, mutta ihan Hoosiannaa tässä ei huudeta ainakaan tämän johdosta. Voisi toimia parhaiten automatkalla aavikossa, jossa ei ole muuta syötävää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani