Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars snickers maximus
Tuotteen Mars snickers maximus valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,71 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Oskari 01.06.2012
Snickerssiä exrapähkinällä. Olemus hyvin sama kuin normaalissa, lisätty vain makeutta ja pähkinää. Periaatteessa toimii, mutta normaali on enemmän omaan makuun vahvemmalla suolaisuudella.

Miriam 31.05.2012
Aika perinteisen Snickersin tyyppistä, pähkinää on vain paljon enemmän. Aika mitäänsanomaton peruspatukka: jää hampaisiin kiinni, vihloo rei'issä ja saa aikaiseksi sokerihumalan.

Maija 29.05.2012
Suklaapatukassa maistuu ensimmäisenä voimakkaan suolainen maku, mukana näyttääkin olevan reilusti suplapähkinöitä, ja pähkinöiden välissä täytteenä toffeeta. Suklaakuorrute on makea ja suolaisen ja makean yhdistelmä onkin oikein onnistunut. Maku on snickersmäinen, mutta tämä ei ole yhtä sitkeää kuin tavallinen Snickers, joten uskaltaa haukata vaikka on hammasraudat ;) Pähkinöissä riittää pureskeltavaa.

Marika 27.05.2012
Onpa sitkeä patukka. Epämiellyttävä suutuntuma ja maku on äkkimakean toffeinen. Tässä tuotteessa on jo liikaa pähkinää, mikä on varsin epätyypillisesti sanottu pähkinänystävältä. Toista palasta en ota, joten arvioni jää tähän.

Saara 24.05.2012
Jo pelkkä haju ja ulkonäkö kertovat sen kilometrien päähän: nyt maistellaan Snickersiä. Vaan kappas, nyt on Snickers-pataan tainnut kaatua normaalia enemmän pähkinöitä, sillä niitä on patukan keskiosassa todella paljon toffeemassassa aateloituna. Pidän palaneen sokerin jalostamasta maapähkinän aromista, ja myös siitä, että patukkaa saa jäytää. Kuitenkin melko pian on todettava, että tavanomaiseen Snickersiin kuuluvan "massan" ja juoksevan toffeen puuttuminen jotenkin hävittää jotakin olennaista pehmeyttä ja herkullisuutta tuotteesta, kuten tässä Maximum-editionissa nyt on käynyt. Niin ihania kuin pähkinät ovatkin, niiden suuri määrä vaatii tunkkaisuudessaan tasapainottajaksi vähän erilaisia aineksia.

Sanni 21.05.2012
Pähkinäinen ja hieman tunkkainen tuoksu. Myös toffeen vinahde on tuoksussa havaittavissa. Todella runsaasti pähkinää ja mikään muu ei juuri tässä maistukkaan. Pähkinän lisäksi tässä on jotain sitkeää toffeenmakuista täytettä ja maitosuklaakuorrutetta, joka tosin peittyy vahvan pähkinän maun alle. Pähkinän ystäville, muille en voi suositella.

Laura 20.05.2012
En ole ikinä pitänyt snickersmäisestä mausta, enkä pidä nytkään. Sukaa hukkuu paahdetun pähkinän maun alle.Sekava, takertuva koostumus. En millään söisi koko patukkaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani