Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars milky way
Tuotteen Mars milky way valmistusmaa on Puola. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,63 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 27.03.2012
Tämä patukka kuuluu taas sarjaan josta ei ikinä muista että mille se oikein maistuu ja sitten täytyy ihan vaan sen takia ostaa ja huomaa että aika mitäänsanomatonhan se on. Maku on kokonaisuudessaan pliisu, maitosuklaa on aika mautonta ja täyte "jotain vaaleaa makeaa". Ei siis mitenkään sytytä enkä voi kuvitella tätä kenenkään lempparipatukaksi.

Marika 29.09.2011
Tiukkaa sokerista vaahtoa, jossa on häivähdys suklaata mukana. Niin ällömakea, että hampaisiin sattuu. Rakenne kumimainen.

Miriam 28.09.2011
Nam! Heti tunnistan tuotteen, vaikka sokkomaistelusta onkin kyse. Tämähän on minulle niin kovin mieluista milkyway-suklaata. Kermaista, makeaa, suklaista, todella hyvää. Yltioübermakeudesta yksi pojo tippuu, muuten täydellistä.

Sanni 26.09.2011
Vaahtoista pehmeää toffeetäytettä kuorrutettuna maitosuklaalla. Todella makeaa, mutta kuitenkin tosi hyvää. Vähän omituinen jälkimaku tästä kuitenkin jäi.

Oskari 22.09.2011
Snickersin näköistä patukkaa. Sisältö on tosin huomattavasti ilmavampaa eikä patukka myöskään sisällä toffeeta. Toffee olisi todennäköisesti auttanut kokonaisuutta sillä jää nyt vähän tylsäksi kokonaisuudeksi. Makeaa ja hötöistä, ei siis oikein maistu.

Salla Elina Salo 25.05.2007
Pehmeä nougattäyte on vähän sitkeä. Suklaapäällystekään ei maullaan herätä suuria tunteita.

Susanna K 12.08.2006
Tästä patukasta tulee mieleen suomalainen kasariyhtye Bogart Co, joka lauloi "Milkyway journeystä" (naureskelua). Tämä suklaa on aina jotenkin jäänyt muiden suklaiden varjoon, ei tulisi ensimmäisenä ostettua tätä patukkaa, mutta maistetaan nyt.

Ihan outo maku, en oikein osaa sanoa maistuuko tämä pahvilta vai muovilta. Suklaan maku on jotenkin suolainen ja sisältö ihan outoa vaahtokarkkia tai purkkaa. Tulee aivan hassu olo tämän syömisen jälkeen. Liian äklöä.

Jarkko 12.08.2006
Melko ohuen suklaakuoren alla on vaahtomaista täytettä, varsin pehmeää sellaista. En tiedä tuleeko pienoinen suolanmaku suklaasta vaiko vaahtotäytteestä, mutta sitä en kaipaisi patukassa. Suklaa maistuu ainakin tällaisena ohuena kerroksena ihan asialliselta ja sisältövaahto on myös ihan ok. Täyte maistuu mielestäni hieman toffeemaiselta, mutta tuoteselosteessa lukee että se olisi nugaata.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani