Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars snickers almond
Tuotteen Mars snickers almond valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 07.07.2016
Heti pitää mainita, että Snickers ei tosiaan kuulu suklaasuosikkeihini. Tässä manteliversiossa tuoksu on toffeinen ja sitähän löytyy myös täytteestä. Maku ei tuo mieleen Snickersiä ja ehkä juuri siksi tämä on hyvää. Rouheaa ja makeaa, ei hullumpaa.

Joona 08.03.2016
Toisena kausimakuna Snickersistä pääsi makutestiin tämä manteliversio, joka on hyvin samankaltainen koostumukseltaan kuin hasselpähkinäversio. Valitettavasti mantelit ovat jostain syystä pahan makuisia, ja manteleiden maku peittää oikeastaan koko kokonaisuuden. Tottakai suklaa päällä on hyvää, ja jankkimainen sisuskin, mutta juuri nuo mantelit tämän patukan pilaa.

Jenni V 22.12.2014
Ameriikan kiskalta löytyi tällainen snickers-jossa oli maapähkinän sijaan manteleita. Oikeastaan kyseessä oli ihan erilainen patukka kuin perus-snikkari, koska sisusta oli kuin pehmeää valkoista turronia (valkoista sokeri-valkuaismassaa jonka joukossa oli kokonaisia manteleita). Nougat ja caramel ovat makeita, mutta kokonaiset mantelit tasapainottavat liian makeuden. Tykkäsin enemmän kuin perusmallista, kevyemmän tuntuinen patukka.

Antti H 01.10.2006
Perus Snickersiä, mutta maapähkinät on korvattu manteleilla. Herkullista ja maistuu makeammalle kuin perus Snickers koska patukasta puuttuu maapähkinöitten suola. Tämä tappaa makean nälän kerralla.

Satu 01.10.2006
Odotin tätä patukkaa innolla, koska pidän sekä Snickersin originaaliversiosta että manteleista. Yllätys oli iso, kun heti ensimmäisellä haukulla selvisi, että tämä versio ei muistuta lainkaan perus-Snickersiä. Suolaisuutta ei ole nimeksikään ja muutenkin karamelli- ja nougattäytteet tuovat enemmän mieleen Mars-veljen. Tästä huolimatta pidän patukasta. Paljon. Se on sopivan kiinteä, toffee ei valu rinnuksille (niin kuin Marsin kanssa joskus käy) ja mantelit tuovat vaihtelua koostumukseen, syvyyttä makuun sekä tasapainottavat makeutta. Saisipa näitä jo Suomestakin.

Jarkko 26.09.2006
Mantelinen Snickers. Voiko joku kuulostaa paremmalta? King size -patukka on kooltaankin melkoinen; 94g. Tämä on tuliaisia rapakon toiselta puolen, onnistunut tuliainen. Haukkaan palan. Mitä #@%&!? Kenen käsitys Snickersistä tämä on? Eihän tämä ole mitään sinne päinkään! Voi kettu, mikä pettymys. Patukan yläreunassa on toffeeta, alareunassa jotain vaahtomaista mönjää, paksua sellaista. Seassa on manteleita, jotka on varmaan kasvatettu geenilabrassa sellaiseksi, että ne eivät maistu yhtään miltään. Voihan elläimen karvainen käsi, mikä pettymys...

Susanna K 26.09.2006
Snickers-patukka kokonaisilla manteleilla. Makuero tavalliseen Snickersiin on yllättävä. Tässä tuntuu että suklaan osuus on vähäisempi ja täyte vajaa. Johtunee kai noista manteleista. Jotenkin vaan puuttuu se muheva täyte ja maku tästä. Loppujen lopuksi ihan ok, mutta tavallinen Snickers on yhä huippu!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani