Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars bounty dark
Tuotteen Mars bounty dark valmistusmaa on Hollanti. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 27.03.2014
Aah, vihdoin löysin tämän aarteen Saksasta. Tummasuklainen bounty täytti odotukset loustavasti. Kahdessa 28 g patukassa on päällä lohkeavan paksu tummasuklaakerros ja sisällä ihanan tuoreen tuntuista kookostäytettä. Mikään ei tunnu ylimakealta, vaan suklaa tukee kookostäytettä loistavasti. Ehkä yksinään tuo suklaa ei niin laadukasta ole, mutta kookoksen kanssa ansaitsee ehdottomasti neljä pistettä.

Marika 20.04.2011
Lapsena en tykännyt Bountysta, mutta enpä tainnut pitää kookoksesta muutenkaan. Nyt mieli on muuttunut, joten on kivaa kokeilla tätä tummempaakin versiota. Tosin kookostäyte on niin raskasta ja hallitsevaa, ettei suklaakuoren makueroa heti huomaa. Päätypalasen maisteltuani sanoisin kyllä, että tämä tummempi suklaa sopii vielä paremmin päällysteeksi. Ihan pätevän oloista, vaikkei mitään erikoista tummahkoa suklaata. Tummuusprosenttia ei itse asiassa missään edes mainita.

Miriam 03.08.2009
Erittäin maukas versio Bountystä. Vaikea päättää onko vaalea vai tumma parempi. Yleensä olen tumman ystävä, mutta jotenkin tähän patukkaan on valittu maultaan huonohkoa suklaata. Sisältö tuttua ja turvallista kookosta. Ulkonäkö antaa odottaa suurempaa makuelämystä, kuin lopulta patukka onkaan. Laadukkaammalla suklaalla yltäisi todennäköisesti lähelle viitosta.

Minna Hi 03.08.2008
Vahva tumman suklaan tuoksu. Sisällä tuttu kookostäyte, joka on mehevä ja herkullinen. Tämä vaan on niin hyvää kookoksen ystävälle. Tumma suklaa antaa maulle omanlaisensa vahvuuden. Tästä pidän.

Päivi 03.03.2008
Tuoksuu tummalta suklaalta. Aika makea. En pidä tummasta suklaata. Kookos on hyvää. Vaaleampi versio parempaa. Jää äklö jälkimaku. En kyllä toiste tätä tilaa.

Salla Elina Salo 25.05.2007
Erittäin tumman suklaan tuoksu. Näyttää sisältä aivan tavalliselta Bountyltä. Makukin on ihan sama. Eipä paljoa eroa, onko päällä tummaa vai maitosuklaata. Jälkimaku aavistuksen karvas.

Antti H 21.05.2007
Tumma versio Bountystä. Tumma suklaa ei ole niin voimakasta että herkullinen kookos jäisi taka-alalle.

Jarkko 21.05.2007
Tunkkainen versio muuten niin herkullisesta Bounty-patukasta. Kookosjuttu on kutakuinkin saman makuista kuin maitosuklaaversiossakin, mutta pinnan tummahko suklaa ei vaan toimi sisustan kanssa.

Susanna K 21.05.2007
Kookossuklaata, joka maistuu palaneelle ja maku jää mitättömäksi. Kookoshiutaleetkaan eivät maistu niin muhkealle kuin odotin, liekö syynä parasta ennen -päiväys vai muu...

Satu 21.05.2007
Bountyä tummalla suklaalla. Saattaa jopa olla, että tämä on enemmän makuuni kuin vastaava maitosuklainen, koska tumma suklaa hieman taittaa kookostahnan makeutta.

Antti K 21.05.2007
Tummaa suklaata ja kookosta...ei toimi edelleenkään. Hawai-meininki mutta suklaaksi tämä on huonoa.

ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani