Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars bounty dark
Tuotteen Mars bounty dark valmistusmaa on Hollanti. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

NEo 14.03.2011 : Mars on lanseerannut näitä klassikopatukoitaan tummalla suklaalla päällystettynä jo jonkin aikaa. Itse tumma suklaa niissä on ihan hyvää, mutta sen voimakas maku peittää helposti patukan muun sisällön. Snickers varsinkin oli ikävä pettymys. Bounty -patukassa homma kuitenkin toimii. Kookos maistuu selvästi ja tummempi suklaa tasaa makeutta. Ei tämä silti maitosuklaaversiota päihitä, mutta hyvää on.

Tii 30.06.2007 : Voi kun jostain kaupasta tätä löytäisin! Vielä 90-luvun puolella muistan hakeneeni tätä Tallinnasta -sic!- kun ei Suomesta enää saanut...
Tumma suklaa tuo vielä paremmin esiin kookoksen maun, ja kokonaisuus (kookonaisuus, heh) on toimivan harmoninen, ei niin imelä kuin tavalliseen suklaaseen yhdistettynä. Joskin sekin on kieltämättä taivaallinen :)

Antaisin tälle pisteitä 6+ jos olisi mahdollista.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani