Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars m&m's white chocolate
Tuotteen Mars m&m's white chocolate valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Sokerikuoriset, Valkosuklaiset.
 

Jenni V 12.10.2017
Luulin ettei valkosuklaatäytteisiä m&miä saa kuin korkeintaan kausituotteena pääsiäisenä, mutta sieltähän näitä löytyi kirjaimellisesti (jenkki)apteekin hyllyltä :-) Rakeet ovat isoja ja värejä löytyy ainakin keltainen, vihreä, punainen, oranssi, ruskea ja sininen. Täytteenä on aitoa valkosuklaata. Suklaan erottaa, mutta se ei mielestäni oikein toimi makean suklaakuoren kanssa. Ja olisiko taas niin että eri väriset rakeet maistuisivat taas pikkuisen erilaisilta? Tiedä häntä, mutta maitosuklaaversio on minusta aavistuksen parempi, ja siksi tälle kakkonen.

Susanna K 05.10.2006
Oo-la-laa, Jenkkituliaisia ...valkosuklaisia M & M-karkkeja..mutta
pussukan avattuani värejä löytyy pastellin keltainen, turkoosin sininen
ja beigen sävyisiä :)Nää onkin jotain merirosvoversioita :) Jännä mutta
näiden maku suussa on ihan erilainen kuin tavallisten M & M-karkkien..
Valkosuklaa jopa maistuu näissä..nami nam..

Jarkko 01.10.2006
No johan on taas osattu tehdä pussi, jota ei saa auki ilman teräasetta... Kun sisään vihdoin pääsee, niin vastaan tulee söötin hempeän värisiä, mutta tutun näköisiä raekarkkeja. Nakkaan kourallisen suuhun (kaikki muut syömistavat ovat vääriä). Mitä ihmettä. Eikös nämä pitänyt olla valkosuklaata? Maistuu nimittäin täsmälleen samalle kuin originaalit. Pitää ihan kokeeksi haukata yksi halki ja kurkata sisään. Valkoista se on. Miksikähän maku ei sitten ole valkoinen... Jälkimaussa huomaan aavistuksen valkoista, muuten ihan peruskamaa. En erikoisemmin pidä tuosta kovan kuoren ja vähäisen suklaan suhteesta. Kyllähän näitä syö, mutta vain jos ei ole kunnon tavaraa tarjolla.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani