Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars m&m's dark chocolate
Tuotteen Mars m&m's dark chocolate valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Sokerikuoriset.
 

Jenni V 17.12.2014
M&M-rakeet näyttävät ihan samoilta kuin maitosuklaaversiossa, mutta täytteenä on nyt semisweet chocoa. Rakeet ovat aika pieniä, ja niissä on melko paksu kuori, jonka maku näitä rouskuttaessa korostuu aika paljon, ja "tumma" suklaa ei oikein toimi kovan karkkirouheen kanssa. Pidän tummaa suklaata nautiskelutuotteena jota syödään hitaasti, ja nämä karkkirakeet kuuluvat sarjaan "kourallinen suuhun ja kurkusta alas". Tuotteena ei vaan toimi, perusversio on parempi. Ei nämä silti pahojakaan olleet, kakkosen ja kolmosen välimaastossa liikutaan.

Susanna K 05.10.2006
M & M väriloistokarkkeja tehty tummasta suklaasta. Hirveää makueroa
tavallisten maitosuklaisten karkkien välillä ei ole.. ehkä hieman tuntuu
tumman suklaan maku näissä mutta yhtä hyviä nämä ovat kuin
maitosuklaiset karkit. Joskin jälkimauksi tulee mullan maku suuhun..:)

Jarkko 01.10.2006
Kertauksena: ainoa oikea tapa syödä tällaisia pikkupapanoita on heittää kourallinen (puoli suullista) kerralla suuhun. Ei näistä muuten aitoa makua tunne.

Tuoksu jo paljastaa että kyseessä tummempi tuote. Kun palaset nakkaa suuhun ja pureskelu käynnistyy, suun valtaa heti kaakaon maku. Ei tämä suklaa kovin tummaa ole, vaikka tarkempaa tietoa tummuusasteesta ei pussista löydykään. Maussa on jotain samaa kuin tupakan hajussa ja se ei aiheuta minulle erikoisempia nautinnollisuusreaktioita. Se tekee mausta hieman tunkkaisen. Mielummin söisin jotain muuta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani