Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars m&m's pretzel
Tuotteen Mars m&m's pretzel valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Sokerikuoriset.
 

Jenni V 14.04.2016
M&M:stä on luotu jos minkä näköistä varianttia, tällä kertaa maistoon pääsi pretzel-versio. Pretzelithän on niitä ameriikan herkkuja joita en ole isossa koossa koskaan maistanut, ainoastaan sellaisia pieniä suolapala-pretzeleitä joita yleensä myydään yhdessä suolatikkujen ja -kalojen kanssa. Ja minusta näissä maistui ihan täsmälleen se mikä noissa pienissä, eli lähinnä kuiva jauhoinen, lähes mauton valkoinen sisus sekä muutamat suolakiteet päällä. Ei ole ikinä kuulunut suosikkeihini...

Se, että pretzel oli nyt muotoiltu isoksi rapsakaksi palleroksi, päällystetty ohuelti suklaalla sekä värikkäällä sokerirakeella, ei minusta tuonut tuotteeseen hirveästi lisäarvoa, sen verran hallitseva on pretzelin maku sekä kuiva rakenne. Ei yllä läheskään normiversion tasolle, siispä kakkonen.

Olli P 04.06.2014
Pretzel itsessään on paistettu suolainen leivos/leipä. Isohkoja sokerikuorrutteisia ja eri värisiä pallukoita. Normi m&m tuotetta hieman isompia. Värit on silmäniloksi; maussa ei eroja. Ohuehko ja kova sokerikuorrute jonka alla ohut kerros pehmeää & tuttua pikku makeaa, joskin mitäänsanomatonta mars maitosuklaata sekä keskellä kova pretzel suolakiteineen. Pretzel yksinään on varsin mauton & kuiva jos suolakide ei satu kohdallensa. Suolaisuuskaan ei ole mitenkään pistävä kun niitä ei pinnalla ole kuin muutama kappale maksimissaan. Kohdalle voi osua jopa sellainen missä ei suolaa ole pinnassa lainkaan. Kokonaisuutena päällimmäisenä on sokerinen makeus. Sivumakuna tulee myös suolaisuus esiin. Pretzel tuo lähinnä tuntumaa rapeudellansa. Jos tuotetteen nimeä ei tietäisi niin ei tätä juuri nimenomaan pretzeliksi tunnistaisi. Kivan tuntuman omaava perusmässy joka jää tylsäksi ennakko-odotuksiin nähden. Syö, mutta ei aiheuta minkäänlaisia väristyksiä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani