Mainospaikka vapaana

MARS Suklaalevyraadissa

Mars celebrations (8 variants)
Tuotteen Mars celebrations (8 variants) valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 15.05.2015
Celebrations-miniatyyrisekoitus päätyi ostoskoriin Lidlistä, ja huomasin sen olevan tätä "perinteistä" varianttia eli sisältää 8 eri konvehtia mukaanlukien dovet ja twix. Koko oli tällä kertaa 190-grammainen, mutta rasia on samanlainen pahvinen monikulmio, konvehdit ovat samat ja niiden sekoitussuhde todennäköisesti vaihtelee, eli arvioin ne samoin painotuksin. Rasia on ihan kiva, kun kannen poistaa, niin pahvipohjasta avautuu tarjoilulautanen.

Konvehdit ovat suurimmaksi osaksi varsin muhkean kokoisia noin konvehdeiksi. Ehkä kokoa olisi voinut vielä miettiä, kun lähes jokaisesta mausta on kuitenkin olemassa erikseen myös minipatukkaversio...

Bounty: Pyöreäreunainen korkea miniatyyripötkö, johon on mahtunut paljon kookostäytettä. Miniatyyrinäkin tämä toimii varsin mallikkaasti, vaikka suklaa ei ole kummoista, se sopii loistavaan kosteaan kookostäytteeseen varsin hyvin. 4 pistettä.

Dove: Hiukan pienempi suorakulmion mallinen konvehti on sekoituksen ainoa umpisuklainen. Suklaa on vaaleaa, makeaa, sileää, aika vaniljaista, ja muistuttaa paljon sveitsiläistä extra milch-suklaata. Hyvä perussuklaa, kolme pistettä.

Dove caramel: Dove-konvehdin mallinen, mutta juoksevalla toffeetäytteellä täytetty konvehti. Todella makea kokonaisuus, ja toffee on pikkuisen liian juoksevaa, tosin siinä on tarkemmin maistellessa ihan kelpo englantilaisen toffeen aromi. Kolme pistettä.

Maltesers teasers: Pienehkö rouskuvilla honeycomb-pallosilla maustettu maitosuklaakonvehti. Rakenne on tavallaan kuin dove-konvehdissa, samoin suklaan makeus ja vaaleus muistuttavat toisiaan. Rouskuvat palloset tuovat tähän vielä lisämakeutta, tosin niitä on osattu laittaa sekaan maltillinen määrä. Kolme pistettä.

Mars: Iso ja korkea "konvehti", johon täytekerroksia eli toffeeta ja kaakaonougatia on saatu mahtumaan runsaasti. Makumaailma on patukasta tuttu, enkä pidä varsinkaan kaakaonougatin liian miedosta kaakaoisuudesta ja liiallisesta makeudesta. Kaksi pistettä.

Milky way: Pehmeä vaalealla nougatilla täytetty toisaalta ylimakea, ja toisaalta hyvin mauton konvehti. Rasian pliisuin ylivoimaisesti. Kaksi pistettä.

Snickers: Konvehtiversiossa pähkinä on jouduttu rouhimaan täytteeseen, ja se jää vähän ikävästi hampaan väleihin. Toisaalta maku on aivan kuin patukasta eli hyvä. Kolme pistettä.

Twix: Keksiä on konvehtiversioon saatu mahdutettua paljon, ja se hallitsee sekä makua (teollisuus) että rakennetta (kuivuus). Patukassa suhteet ovat enemmän kohdillaan ja maku tasapainoisempi. Kaksi pistettä.

Keskiarvoksi tulee 2,75 joka pyöristyy kolmeen. Jälleen täytyy todeta, että kyllä patukoiksi nämä Mars-suklaat sopivat paremmin, ja makeutensa vuoksi ei edes tee mieli maistella peräkkäin jokaista eri makua... Eli ensi kerralla taas patukkahyllylle.

Jarkko 19.11.2006
Tämä rasia ei ehkä ole perinteinen konvehtirasia sanan varsinaisessa merkityksessä. Mielestäni se on kuitenkin konvehtihenkeen sopiva ja ehdottomasti sopiva joulunamupöytään. Rasiasta löytyy Masterfoodsin tuttuja patukoita pieninä yksittäispakattuina konvehteina. Vaikka olenkin aiemmin arvioinut monet (kaikki?) näistä mauista (maku -> mauista?), niin arvioin ne tässä muodossa uudestaan, koska maku monestikin muuttuu samalla kun pakkauskoko merkittävästi muuttuu.

Bounty (6 kpl)
Herkullista kookosta maitosuklaan sisällä. AIvan ehdoton hittituote jo vuosien takaa. 5p

Dove (4 kpl)
Enpä muista olenko tätä aiemmin maistanut. Tämä on siis ihan umpimaitosuklaata. Ei hullumpaa, mutta ei parhaasta päästä. 3p

Dove caramel (4 kpl)
pehmeää toffeeta ja maistosuklaata. Milloinpa se yhdistelmä ei olisi toiminut. Tässä sekä suklaan että toffeen maku kuitenkin eroaa melko lailla muista vastaavista yhdistelmistä. En osaa oikein päättää onko muutos hyväksi vai ei. 4p

Maltesers (3 kpl)
Vaalean maitosuklaakuoren sisään on pakattu jotain muromaista tavaraa. Muroaines ei oikeastaan maistu miltään, mutta kokonaisuudesta tulee vaalean ja makean suklaan kanssa varsin mielenkiintoinen ja maukas. 4p

Mars (7 kpl)
Mars on mars koosta huolimatta. Näin näyttää olevan. Maistuvaa tavaraa. 4p

Milky way (7 kpl)
En ole koskaan ymmärtänyt tämän karkin ideaa: vaahtomuovia suklaakuoressa? Vaahto maastuu oikeastaan vain hieman tunkkaiselta, mutta peittää alleen suklaan maun ihan kokonaan. Kyllähän näitä syö, mutta ei herätä minkäänlaisia tuntemuksia. Turhia. 3p

Snickers (6 kpl)
Snickers on myös yksi pitkän ajan suosikeistani. Tällaisena pikkupalana se maistuu kuitenkin hieman erilaiselle kuin kunnon patukkana. Toki maku on herkullinen, mutta... 4p

Twix (7 kpl)
Twix (eli mielessäni ikuisesti Raider) on tässä pikkumuodossa todella surkea tekele. Patukassa ei ole makua, tuoksua, tunnetta... ei mitään. Vaikka patukkaversiokaan ei ole suosikkejani, niin tämä ylittää sen riman selvästi. 2p

Sitä en tiedä, onko jokaisessa rasiassa täsmälleen sama määrä kutakin makua. Epäilen, että ei ole. Kokonaisuutena rasiasta jäi laadukas tunne, vaikkakin hieman mielnkiinnoton, kun pakkauksessa ei ole mitään varsinaisesti uutta tai erikoista.

Entäpä ne pisteet? Twixin maku ja lukumäärä laski keskiarvoa peräti kolmella kymmenyksellä. Arvosanojen keskiarvo on kaikenkaikkiaan 3,63, mutta kun pisteet suhteututaan kunkin maun esiintymistiheyteen, oikeaoppiseksi keskiarvoksi tulee 3,57. Kelpo tuote, joka pienistä puutteistaan ja heikkouksistaan huolimatta maistuu.

Susanna K 19.11.2006
Pirteä boxi jossa 8 erilaista konvehtia, eikun maistelemaan..

*Dove*
Konvehti täyttä suklaata alusta loppuun eli sisällä ei mitään täytettä vaan suklaata. Vienon makea ja ei rasvainen maku. Ihan asiallinen tuote.

*Bounty*
Näyttää samalta kun veljensä suklaapatukka. Tämä on pienempi versio Bounty patukasta makuineeen kaikkineen joka toimii, nam. Kookos kolahtaa korkealta ja kovaa mun suklaanystyröihin. Suklaa ja kookos, jammy!! :)

*Maltesers Teasers*
Suklaa itsessään ihan tavallista perusmaitosuklaata, muistuttaa hieman Maraboun suklaata. Sisällä jotain keksimäistä jossa hetken viivähtää äklö maku mutta katoaa pian.

*Milky Way*
Mitenkäs se kasari bändi lauloi aikanaan..Milky Way Journey....:) Maitosuklaa jonka sisällä toffeemainen täyte. Hieman vivahtaa jokin likainen maku suussa..Tätä myydään muistaaksnei patukkanakin mutta ei ole yltäny suosiooni vielä tänäkään päivänä.

*Snickers*
Suklaa joka ei petä koskaan ! Pikkuversio isommasta patukasta. Tuhtia täyttävää pähkinämassaa sisällä ja aah niin ihanan täyteläinen suklaa. Tämä auttaa suklaan nälkään ja karkottaa huolet pois.

*Dove Caramel*
Samaa maitosuklaata kuin perusdove mutta sisällä caramellitäyte. Maistuu ihan kinuskilta mielestäni ja turhan liisteriä makuuni.

*Twix*
Keksisuklaa konvehti joka toimii. Päällinen maitosuklaata ja sisällä keksimäinen täyte. Yksinkertaisesti hyvää.

*Mars*
Pikku Mars jonka täytteet samat kuin isomman patukan. Tämä kuuluu myös niihin suklaisii joita en osta kaupasta, ei vaan tykkää ja sillä siisti.

Kaikki maisteltut olivat "mini me"-kopioita isommista patukoista mutta pienemmässä koossa. Hyvä keksintö sillä ei tarvitse ostaa isompia suklaita jos haluaa maistella miltä nämä suklaat maistuu. Rasiassa siis 8 erilaista mini me -patukkaa ja kaikista löytyy eri maku. Kiva vaihtelu perinteisille konvehtiboxeille.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset