Mainospaikka vapaana

MARS Suklaalevyraadissa

Mars celebrations (7 variants)
Tuotteen Mars celebrations (7 variants) valmistusmaa on EU. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 12.09.2014
Celebrations-konvehtisekoitus on arvioitu aiemminkin, mutta makuvalikoima on hiukan vaihtunut (=twix puuttuu), joten arvioin tämän nyt omana tuotteenaan. Tätä sekoitusta on varmaan myynnissä myös muun kokoisina ja -muotoisina pakkauksina, tämä sattui olemaan travel retail-pussi. Makujen sekoitussuhde varmaan vaihtelee, joten arvioin maut tasavertaisin painotuksin.

Konvehdit on kääritty omien brändiensä mukaisiin kääreisiin, ja kääreet ovat "näennäisesti" suljettu twisteillä konvehdin päistä, mutta tosiasiassa reunat on liimattu yhteen ja konvehdit saa auki repäisemällä kääreen puoliksi keskeltä. Suklaiden ulkonäössäkin on useimmiten matkittu alkuperäisiä patukoita: Galaxyt ovat kulmikkaita, bounty pyöreäreunainen, ja muut korkeita harkkoja, joissa päällä näkyi tuttuja kohoumia patukoista. Ihan kiva että ulkonäköönkin on panostettu.

Bounty: Runsaasti ihanan "tuoretta" kookostäytettä, makeaa mutta ei liian, ja rouskuu juuri sopivasti hampaissa olematta liian kuivaa. Suklaa on marsimaisen heikkoa, ihan liian makeaa, mutta sitä on onneksi vähän suhteessa kookokseen. Yksi pussin suosikkejani, 4 pistettä.

Galaxy (= dove, mm. Englannissa myydään tämän brändin alla): Extra milch-tyyppistä vaalean tuntuista mietoa maitoumpisuklaata. Suklaa on liian makeaa, mutta rakenne on tosi hyvä ja silkkinen, muistuttaa esim. Lindtiä tai jotain muuta sveitsiläistä suklaata. Ei kuitenkaan yli kolmen pisteen tuote minun makuuni.

Galaxy caramel (= dove caramel Englannissa): Patukasta tuttua, makeaa maitosuklaata päällä, ja juoksevaa toffeetäytettä sisällä. Maitosuklaa on parempaa ja silkkisempää kuin perus-marseissa, mutta täyte valuu konvehdista ulos ja on ihan huippumakeaa. Toffeessa ei ollut myöskään lainkaan paahteista makua, enemmän tämä muistutti sellaista vaaleaa kermatoffeeta, nyt vain juoksevana. Paahteisuutta olisin kaivannut lisää, samoin vähemmän makeaa ja kiinteämpää täytettä. Kaksi pistettä.

Maltesers teasers: Maltesereitä ei taida löytyä Suomen kaupoista muuta kuin travel retailista, joten oli ihan kiva maistaa tätä pitkästä aikaa. Maitosuklaa on dovemaista eli vaaleaa ja kivasti sulavaa, ja sen sisällä on honeycomb-mallasmaitotäytettä. Tuon täytteen rakenne on jännä, sellainen vähän rouskuva kuplasuklaamainen, ja siinä on myös jännä aromi, joka tosin tässä versiossa jää vähän suklaan varjoon, kun suklaata on suhteessa aika paljon. Kolme pistettä.

Mars: Konvehti on sen verran korkea, että marsille ominaiset toffee- ja nougatkerrokset erottuvat selvästi ja niitä on mahdutettu molempia konvehtiin ihan reilut määrät. Eli liikaa minun makuuni. Ökymakeaa, kaksi pistettä.

Milky way: Todella pehmeä konvehti, sisällä on marsista tuttua nougat-vaahtoa, mutta nyt se on täysin valkoista ja värin mukana on nähtävästi mennyt myös kaikki maku. Suklaa on marsimaisen heikkolaatuista. Kokonaisuudessa maistuu oikeastaan vain makeus. Kaksi pistettä.

Snickers: Kerrokset eivät tässä konvehdissa erotu aivan niin hyvin kuin marsin kohdalla. Maussa on kuitenkin äänessä selkeästi maapähkinä ja toffee, joten ihan tarpeeksi tämä snickersille maistuu. Kolme pistettä.

Keskiarvoksi tulee 2,71 joka pyöristyy kolmeen. Täytyy sanoa, että kaikkien 7 maun vetäminen kerralla nassuun vei makeuden kestokyvyn ihan äärirajoilleen. Myöskin samalla huomasi todella selvästi, kuinka heikkolaatuista suosituimpien Mars-patukoiden suklaa on... Kokonaisuus on makeudessaan ja laadussaan erittäin yhtenäinen, mutta raikkautta ja laatua olisin kyllä kaivannut reippaasti lisää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset