Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars snickers intense choc
Tuotteen Mars snickers intense choc valmistusmaa on Hollanti. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 04.06.2015
Jaahas, limited edition snickersistä. Intense choc eli tavallinen snickers mutta maitosuklaakuorrute on nyt tummasuklainen... Mahtaakohan tää nyt olla sama tuote kuin snickers dark? Ainakin nimi on hienompi, ja kääre varsin maskuliininen harmaine käärmeennahkakuoseineen...

Patukan kääreen tuoteselosteet ovat minulle vahvoilla kielillä portugali ja puola, mutta sujuvasti päättelen patukassa olevan 35% tummasuklaakuorrutetta, 27% toffeeta, 16% nougatia ja 22% maapähkinöitä. Tumman suklaan kaakaoprosenttia ei mainita, minun suussani se maistui ehkä 50-prossaiselta, missään tapauksessa hirveän tummaa se ei ollut. Silti suklaan vaihtaminen toimi minusta hyvin, sillä snickersin maitosuklaata ei ole laadulla pilattu, ja tummempi suklaa ei ole niin makeaa. Ei tuo tumma suklaakaan mitään gurmee-suklaata ole, mutta kuitenkin se ei ole patukassa pääosassa, vaan toimii ihan hyvänä komponenttina sisustan tuhdille, makealle ja kivan paahteiselle pähkinä-nugaa-toffeesetille. Minusta tämä oli parempaa kuin perussnickers, mutta intense choc -nimi olisi kyllä antanut odottaa vieläkin tujumpaa suklaapläjäystä, esim. muuttamalla sisustan toffee tai nugaa kaakaoiseksi tai lisäämällä siihen suklaapaloja? Vahva kolmonen kuitenkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani