Mainospaikka vapaana

MARS Suklaalevyraadissa

Mars snickers rockin' nut road
Tuotteen Mars snickers rockin' nut road valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Annamari 16.10.2016
Kaikenlaisia versioita Snickeristäkin löytyy. Nimi ei oikein kerro mitään eivätkä odotukset ole korkealla, koska en yleensä Snickersistä pidä. Kuori näyttää tavallista tummemalta. Sisällä on nougatia, toffeeta ja varmaankin pähkinän tai mantelin palasia. Tuoksu on tunkkainen. Samoin maku. Tämä ei maistu kuitenkaan yhtään snickersiltä, mitä voi pitää positiivisena seikkana! Mutta ei tämä hyvältäkään maistu. Taitaa jäädä loppu patukka syömättä. Tunkkaista.

Jenni V 11.12.2015
Snickers-muunnelma semitummalla maitosuklaalla, karamellilla, isoilla mantelinpalasilla ja vaahtokarkin makuisella nougatilla. Suklaa on astetta tummemman väristä kuin normisnickersissä, ja suklaassa on valkoisia laikkuja. Tuoksu on tunkkainen, ja myös maku on epämiellyttävän "jenkkisuklainen" eli maultaankin jotenkin tunkkainen. Sisältä paljastuu paksu kerros valkoista nougatia, ja sen päällä on kerros juoksevaa karamellia ja isoja mantelinpaloja. Karamelli ja mantelit ovat selkeästi patukan paras osa, kun taas nougatissakin on ikävän teollinen aromi, joka ei mielestäni vaahtokarkista muistuta. Suklaan ja nougatin aromit pilaavat koko kokonaisuuden, ja hädin tuskin kaksi pistettä päätän antaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset