Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars snickers real peanut butter
Tuotteen Mars snickers real peanut butter valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jarkko 05.01.2016
Snickersin tuoksuinen, mutta selvästi pehmeämpi eli löysempi koostumukseltaan patukka onkin itse asiassa kaksi erillistä neliötä, lähes kuutiota. Maapähkinävoi ei ole koskaan ollut suosikkimassojani, mutta tässä sen ällöttävyys jää lähes piiloon. Makunsa puolesta tätä ei merkittävästi erota originaalista, koostumuksesta kyllä.

Jenni V 01.12.2015
50,5-grammainen kahteen neliöpalaan jaettu patukka, jossa tuttua snickersiä on lähdetty varioimaan pähkinävoilla. Maitosuklaapäällyste on luvattoman heikkoa maultaan, se ei juuri maistu hongalle tai haavalle. Minun mielestäni ennen snickersin suklaa on ollut edes hitusen laadukkaampaa... Täytteenä on normaalisettiä snickersistä eli maapähkinän palasia ja karamellia, kääreen mukaan myös nougatia on, mutta en sitä kyllä erota vahvan maapähkinävoin makuisen kerroksen alta. Pähkinävoinen täytekerros tuntuu suussa ikävän kuivalta ja hallitsee ihan liikaa patukan makua, en tykkää siinä olevasta suolaisuudesta. Kyllä snickers on sata kertaa parempaa ihan perusversiona...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani