Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars milky way simply caramel
Tuotteen Mars milky way simply caramel valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 27.09.2016
Odotukset ovat makeat. Oho, kuvittelin, että tässä olisi sitä samaista vaahtoa kuin perinteisessä milky wayssa, mutta suklaakuoren alla onkin pelkkää toffeeta. Tuoksu ei ole houkutteleva. Makeaa, kuten olettaa saattaa. Toffee on kohtuullisen venyvää, mutta sulaa suuhun suht äkkiä eikä pahasti tartu hampaisiin. Maku on todella outo. Makeuden rinnalla on jokin outo sivumaku, joka jyrää jopa toffeen maun alleen. Lopulta toffee vieläpä tarttuu kitalakeen. Tätä syö vaan pahassa, pahassa makean nälässä tai energian tarpeessa, mutta ei sen vuoksi, että tahtoisi jotain hyvää.

Joona 11.08.2016
51-grammainen jööti heikkolaatuista suklaata ja pehmeää, herkullista toffeeta. Ristiriitaista, eikö? Maultaan tämä muistuttaa perus-Marsia tosin ilman sitä nugaata, joka tuo siihen sen "mars-maisen" maun. Lisäksi, mitä tekemistä tällä on Milky Wayn kanssa?

Suklaa muistuttaa Hersheyn maitosuklaata eli omasta mielestäni se ei ole mitään parasta, pikemminkin sellaista markettisuklaata. Toffee on erinomaista, siinä on karamellimaista makua. Kokonaisuus on hyvänmakuinen muuten jos suklaata ei olisi, joten siis kolme pistettä.

Jarkko 23.02.2016
Kaakaovoita ja toffeeta maitosuklaapatukan täytteenä. Syynä voi olla patukan viileähkö säilytyslämpötilakin (n. 15 astetta), mutta toffee on jankkia eli paksua. Joko suklaassa tai toffeessa on pieni vinksallaan oleva sivumaku ja se hieman laskee sitä ennakko-odotusta, jonka maitosuklaa ja toffee yhdessä toivat. Onhan tämä ihan syötävä ja järkyttävän makea. Söisin toistekin varmasti, mutta tuskin maksaisin tästä.

Jenni V 05.12.2015
54,1-grammainen variantti milky waysta. Milky waystähän on olemassa pari versiota, jenkeissä myytävä marsia muistuttava nougat-toffeepatukka ja meillä myytävä vaahtopatukka, ja tämä on tuon jenkkiversion variantti. Kyseessä on tavallaan mars täysin ilman nougatia, eli paksun maitosuklaakerroksen alla on pelkkää marsista tuttua, pureskeltavan pehmeää karamellitoffeeta. Patukka on aika lituskainen, mutta tuhtia tavaraa, vähän niinkuin valtava suklaalla päällystetty toffeekarkki. Ja kyllä täytyy sanoa, että jatkossakin nautin tämän tyyppiset makeiset mieluummin pienemmässä muodossa, nimimerkillä "ei makeaa mahan täydeltä". Vaikka tuo toffee taitaa olla marsissakin se maistuvin osa, niin liika on vaan aina liikaa, kokonaisuus ei toimi pelkkänä toffeepatukkana. Lisäksi tuon suklaan laatu ei oikein vakuuta, aika mautontahan se on.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani