Mainospaikka vapaana

MARS Suklaalevyraadissa

Mars milky way French vanilla and caramel
Tuotteen Mars milky way French vanilla and caramel valmistusmaa on Kanada. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 04.04.2016
Noin 50-grammainen variantti jenkki-milkywaystä (täytteenä sekä vaniljanougatia että karamellia), nyt vain nougatissa on käytetty huomattavasti enemmän ja vahvemmin vanilja-aromia (minulle jäi epäselväksi oliko tämä teollista vai luonnollista laatua). Patukka oli ihan ok, tosin todella makeaa settiä, ja nougatissa oli selkeästi enemmän makua kuin perusmilkissä, maku muistutti vaniljavanukasta. Ei mikään suosikki, mutta sopii makeannälkään.

Jarkko 14.02.2016
Patukan täytteeksi mainitaan kaakaovoi ja vanilja. Varsinkin ensinmainittu herättää mielikuvan varsin liukkaasta tuotteesta. Toivottavasti on makuakin. Patukan pinta on maitosuklaata. Sisuksen yläosa on toffeen näköistä kamaa ja alaosa vaahtokarkin ja nougatin risteytystä. Tämä ei maistu tai varsinkaan tunnu niin rasvaiselta kuin odotin ainoesosaluettelon perusteella. Vanilja tässä maistuu selvästi. Sokerikin. Eipä juuri muu. Syötävän makea karkkipatukka.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset