Mainospaikka vapaana

MARS Suklaalevyraadissa

Mars m&m's mint dark chocolate
Tuotteen Mars m&m's mint dark chocolate valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Sokerikuoriset.
 

Annamari 18.03.2016
Tumman vihreitä, vihreitä ja vaaleanvihreitä rakeita pussissa, rakeiden päällä on kirjain m. Mitään tuoksua näissä ei ole, on siis haukattava. Ohuen vihreän sokerikuoren alta paljastuu tummasuklainen sisus. Kuori on rakenteeltaan sellainen, että siitä pystyy haukkaamaan, ei siis liian kovaa. Imeskeltäessä kestää pitkään ennen kuin tästä tunnistaa minttuisen maun. Se on lopulta aika pistävä ja hammastahnamainen, itse pidän hieman lempeämmästä mintun mausta. Suklaan rakenne on aavistuksen jauhoinen, ei sellainen ihanan sileä, mitä suklaalta yleensä odotan. Pureskeltaessa kuoren "maku" (ei se kuori kyllä kai oikeesti juuri maistu) pääsee jotenkin paremmin esiin. Edelleen kuitenkin minttuisuus on hieman epämiellyttävä ja suklaakaan ei kovin paljon maistu. Mutta, mutta.. Minttu ja suklaa on kuitenkin takuuvarma yhdistelmä eikä milloinkaan mene kovin paljon vikaan. Esimerkiksi ranskanpastillit kuitenkin parempia kuin nämä.

Jenni V 18.03.2016
Ainesosaluettelo: milk and semisweet chocolate... Siis maitosuklaata ja puolimakeaa... Kovin tummaa ei siis suklaa ole. En tosin huomannut, oliko joissakin rakeissa maito- ja toisissa semitummaa suklaata, ihan samoilta maistuivat...

Väriltään rakeet ovat kirkkaita (atsovärejä on käytetty), on vaaleaa vihreää, räikeän kirkkaanvihreää sekä tummaa vihreää. Kaikki kuitenkin maistuivat samalta. Maultaan nämä olivat vähän kuin ranskalaisia pastilleja, koko vaan on isompi ja rae on paksumpi, ja raekuori ehkä vähän jämäkämpi. Ihan mukava ja "tuttu" maku näissä on, perus. Ei liian pistävää minttuisuutta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset