Mainospaikka vapaana

MARS Suklaalevyraadissa

Mars bounty ice cream bar
Tuotteen Mars bounty ice cream bar valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Suklaakuorrutteiset.
 

Jenni V 27.03.2017
Jaahas, tätä löytyikin kaupasta xtra-versiona yksittäin... Eli minun versiossani oli 52g syötävää, sisältäen kookosmaitojäätelöä, kaakaokuorrutetta 34%, jossa oli rapsakoita kaakaopaloja 1,8%. Bountyn makumaailma on ilmeinen, sen verran hyvin kookos maistuu. Jäätelö ei ole rakenteeltaan kovin sileää, sillä sen joukossa on kookoshiutaleita 5,5%. Tämä ei oikeastaan varsinaisesti haitannut, kyllähän bounty-suklaapatukkaankiin kuuluu täytteen purutuntuma. Enemmän häiritsi kuorrutesuklaan, ja varsinkin sen kookossattuminen, makeus, pleini ja paksu tummasuklaakuorrute olisi mielestäni tähän sopinut paljon paremmin. Silti annan kolmosen, sillä kyllähän tämä bounty-sarjan jädepatukaksi sopi varsin hyvin, brändi iskostui mieleen.

Jarkko 02.07.2016
Herkullisen kookossuklaapatukan jäätelöversio on nyt makusteltavana hellepäivän kunniaksi. Jäätelöpatukka on yksittäiskääritty ja tätä myydään mahdollisesti ainoastaan kuuden patukan rasiassa. Ideahan jäätelössä on se, että pinnalla on aivan liian ohut maitosuklaakuori ja sisusta on sitten vetistä ja tylsää vaniljajäätelöä, jonka seassa kookoshiutaleita. Positiivista jäätelöpatukassa on se, että se viilentää näin lämpimänä päivänä ja tässä sekä maistuu että tuntuu kookoshiutaleet. Lähes kaikki muu on enemmän tai vähemmän negatiivista, kuten tarkkaavainen lukija aiemmin huomasi. En osta toista kertaa. Korkeahko arvosana turhalle tuotteelle selittyy sillä, että onhan tämä kuitenkin jäätelöä... joka on lähes aina melkein hyvää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset