Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars milk
Tuotteen Mars milk valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit, Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%.
 

Jenni V 18.11.2016
350ml pullo täysmaitopohjaista suklaan ja karamellinmakuista juomaa. Kaakaota on vaivaiset 0,6% joten suurin osa suklaan mausta tulee kyllä aromeista. Sokeria ja rasvaa on reippaanlaisesti, joten mikään terveysjuoma tämä ei ole, tosin ehkä sitä on yritetty uskotella tekemällä muovipulloon sporttipullotyylinen "hörppykorkki". Minun puolestani olisi saanut jäädä tekemättä, se oli nimittäin varsin heikko, ei meinannut pysyä auki lainkaan.

Odotin marsin tapaan ökyökymakeaa juomaa, mutta tämä yllätti minut positiivisesti, ylimakeutta ei löytynyt, vaan juomassa oli mukava miedon kaakaoinen ja karamellinen maku. Juoma vaahtosi mukavasti ravistettaessa, eikä se ollut vetistä. Ihan hyvä, karamellinen kaakaojuomavariantti, kolmen pisteen väärti.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset