Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars almond
Tuotteen Mars almond valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Minna Hi 07.02.2008
Vaalea maitosuklaa kuori, sisällä kerros toffeeta ja vaaleaa tosi pehmeetä nougatia, jossa muutama kokonainen manteli. Manteli ei maistu paljoa, sillä niitä on koko patukassa vain 2-3. Tuhti peruspatukka, toffee jyrää makua.

Susanna K 16.10.2007
Pitihän sitä kipaista pakon sanelemana kioskille hakemaan uutta Mars mantelia. Katotaas miltäs maistuu... No kääre on ainakin kiva ruskea ja punaisella lukee Mars jotta erottuu sisarestaan tavis Mars patukasta. Suklaata on sopivan paksuinen kerros ja sisällä ihanan pehmeää ja soljuvaa toffeeta sekä mantelia. Mantelit on näköjään kokonaisia ja sopivan purtavia ettei hampaat hajoa. Erittäin hyvää on se, että tämä vesrio ei ole niin jankkimaista kuin normaali Mars vaan todella pehmoisaa purtavaa kokonaisuudessaan ja makuna herkullinen, sanoisin jopa syötävän hyvää! Ehdottomasti paras Mars-patukka mitä olen koskaan syönyt!!

Jarkko 15.10.2007
Perinteinen Mars on kuuluisa toffeen määrästä ja erittäin jankkimaisesta koostumuksesta. Tässä molemmista perinneominaisuuksista on otettu puolet pois ja tilalle on tullut makea manteli. Pieleen meni. Tässä on menty selkeästi huonompaan suuntaan. Makeus on vähentynyt, jankkimaisuus on kadonnut ja toffeen maku on tipotiesssään. Kaikki mikä oli Mars, on poissa. Uutta on manteli, joka tässä on saatu maistumaan varsin neutraalilta, eikä se oikein mitään positiivista lisää tuo tähän patukkaan. Ehkä odotukset olivat liian korkealla, tämä ei yllä keskinkertaisuutta paremmille pisteille.

Antti M 13.10.2007
Vertailin tätä alkuperäiseen Marsiin ja mantelinen versio oli hieman mauttomampi mutta mantelit sopivat hyvin joukkoon. Onneksi tästä ei väännetty liian snickersmäistä vaan ihan omanlaisensa ja kelvollinen patukka.

Salla Elina Salo 22.05.2007
Paljon löyhempi maku kuin alkuperäisessä Marsissa, vaikkei tässä manteliversiossa ole reseptiä kai muuten muutettu. Pähkinät eivät mielestäni sovi tähän yhtään. Maistuvat ihan puulta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani