Mainospaikka vapaana

MARS Suklaalevyraadissa

Mars m&m's crispy
Tuotteen Mars m&m's crispy valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Sokerikuoriset.
 

Jenni V 12.10.2017
Värikkäät sokerikuorrutetut rakeet ovat tällä kertaa muhkuraisia, ei niin nättejä kuin normaalisti. Sokerikuoren alla on kerros maitosuklaata ja ytimenä on riisimuro. Maku ei tällä kertaa miellyttänyt, riisimuro on kovaa ja jotenkin tympeän makuista. Rousketta tulee jo sokerikuoresta, joten en oikein näe riisimuron lisäarvoa, päinvastoin makua se huonontaa. Kakkonen siis.

Timo H 04.02.2011
Tässä m&m-variaatiossa suklaa nousee paremmin esiin kuin pähkinäisessä versiossa. Suklaa on maitosuklaiden tummemmasta päästä, mutta sokerikuoren ansiosta kokonaisuus on kuitenkin makea. Crispy-sisus ei maistu juuri millekään, joten loppuarvosanaksi annan kolmosen. Kelpo naposteltava, mutta ei millään muotoa mieleenpainuva.

Kirsi I 10.09.2010
Tuttuja kirkaan värisiä (plussaa siitä) palleriota, jotka osoittautuvat sisältä höttöisiksi suklaalla ja sokerilla kuorrutetuiksi muro- tai vohvelimurusiksi. Perus-m&m:n tukevampi sisus miellyttää enemmän.

Miriam 25.01.2010
Tuttujen M&M -karkkien näköisiä, mutta aivan eri makuisia. Sisällä crispiä, päällä tuttua värimassaa. Suklaa ei liiemmin maistu näissä makeisissa, mutta kyllä se siellä kokonaismaussa maistuu. Näihin tulee valtava himo ja kun on syönyt riittävästi alkaa väriaineet tulla korvista ulos ja etoa. Pisteitä tästä ilmiöstä pois.

Salla Elina Salo 22.05.2007
Tosi rapeita, erittäin pähkinäisiä pikkurakeita. Suklaan makua on hankala erottaa pähkinän maun alta. Pirteän värisiä, mutta suklaanautintona aika mitäänsanomaton.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset