Mainospaikka vapaana

MARS Suklaalevyraadissa

Mars snickers crisper
Tuotteen Mars snickers crisper valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 12.12.2018
Snickers "patukka", joka onkin kaksi kanttista suklaapalaa. Tuoksu on kuin perinteisessä snickerissä, selkeän maapähkinäinen. Kuorrute on maitosuklaata, sisältä löytyy kerros toffeeta ja sekalainen kerros muroa ja pähkinää. Aika rouskuva, eli ihan kiva pureskeltava. Aluksi riisi(?)murot maistuvat hieman oudolta, mutta maku iedontuu äkkiä. Pidän tässä siitä, että koostumus ei ole niin raskas ja tiivis kuin snickersissä yleensä, mutta sille en voi mitään että snickersin perusmaku ei minua miellytä.

Jenni V 11.10.2017
40g "square-tyyppinen" patukka, eli, kaksi neliönpuotoista palaa. Tämä on snickersiä, mutta mukana on myös riisipuffeja. Huippumakeaa ja suolaista, ja suklaa on heikkoa. Riisipuffit tuovat vähän eri rakennetta perussnickersiin nähden, mutta eivät juuri makua. Kakkoseen jää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset