Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars maltesers white
Tuotteen Mars maltesers white valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Jarkko 19.07.2007
Mmmm... maukkaita vohvelipalleroita, jotka on kuorrutettu valkosuklaalla. Vohvelin ja suklaan miedot maut täydentävät toisiaan ja pallerot rouskuvat hampaissa mukavasti. Nävä ovat sellaisia namuja, joihin tulee himo jo yksistään tuon äänen takia, joka syntyy kun näitä puree. Maku kohdallaan, purutuntuma kohdallaan, kaikki kohdallaan.

Susanna K 18.07.2007
Voi hyvät hyssykät, valkosulaa maltesers! Siis vahva epäilevä katse pussiin ja tieto siitä että ei takuulla voi olla yhtään parempaa kuin maitosuklaaversio. Pakko maistaa nyt kun on maisteluihin päässyt.. Just joo, ei kiitos. Plussaa valkosuklaa joka maistuu juuri oikean makealla suklaalle kun taas sisältö on samaa mämmiä kuin maitosuklaassa. Oikeesti, kuka tätä syö?
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani