Mainospaikka vapaana

MARS Suklaalevyraadissa

Mars tracker chocolate chip
Tuotteen Mars tracker chocolate chip valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 23.12.2015
37-grammainen mysli-pähkinäpatukka, jossa on runsaasti isoja maapähkinäpaloja ja karamellia. Maku on kuin kuorruttamattomassa snickersissä, tosin on tässäkin suklaata nappeina 6,2% patukan päällä. Patukka"massa" koostuu rapeista muroista ja kaurahiutaleista, joten kokonaisuus on keveämpi kuin snickersissä. Energiaa antavaksi välipalaksi tämä sopii loistavasti, pidin sekä rakenteesta että mausta, ja suklaanapit päällä ovat piste i:n päälle.

Jarkko 12.07.2007
Jahans, vanhaa huijattiin nyt oikeen isolla kädellä. Tämä ei todellakaan ole suklaapatukka vaan joku myslipatukka, jossa pinnalla muutama hullu suklaahippu. No, olisihan tuo selvinnyt tuoteselosteestakin, jos olisi sen vaivautunut lukemaan. No, suklaata on mukana, joten arvioitavahan tämäkin on.

Patukka tosiaankin tuntuu siltä kun olisi erilaisia muroja ja pähkinöitä puristettu kasaan mauttoman toffeen voimalla. Maku on ihan siedettävä, joskin tästä puuttuu tyystin se ratkaiseva maku, eli suklaa. Ei tässä ole oikeastaan mitään erikoista makua. Ehkä tässä olisi energiaa vaellukselle, mutta ei tarpeeksi energiaa makuarvion kirjoittamiseksi...

Susanna K 12.07.2007
Suklaamyslipatukka josta löytyy aina riisimuroista suolapähkinöihin. Suklaassa päällä löytyy suklaahippuja jotka maistuu aika vaimeasti. Käärepaperin perusteella pitäisi olla seka maito että tummaa suklaata patukassa mutta itse havaitsen ainoastaan tumman suklaan. Itseasiassa aika mukava patukka vaikka suklaa ei varsinaista pääosaa tässä näytäkkään, enemmän hallitsee muuta maut kuten suolapähkinä. Ihan muheva ja asiallinen välipala patukka.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset