Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars revels
Tuotteen Mars revels valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaakuorrutteiset.
 

Antti M 05.10.2007
Kitsaan pieni pussi (35g) sekalaisia suklaapalleroita. Kahvi on ihan OK vaikkei mitään herkkua, suklaarusina normaalia parempi suklaan ansiosta, appelsiini pirteä poikkeus mutta loput heikkoa täytettä. Suklaa on siis kelvollista mutta täytteet asteen heikompaa sekä pussin pienuudesta täytyy antaa miinus... Masterfoodsin (Mars) lukuisista suklaapalleropusseista heikoimpia mutta silti paremman puutteessa sopii välipalaksi kuitenkin.

Jarkko 18.07.2007
Pussi pitää sisällään erimuotoisia maitosuklaalla kuorrutettuja palleroita. Makuja pitäisi olla peräti kuusi kappaletta, mutta mitenkäs näitä arvioi, kun ei kaikkia makuja eroita toisistaan ulkonäön perusteella.. Pitää kokeilla. Tämä ensimmäinen taisi olla Malteserspallukka, ei kummoinen (3). Tämä toinen yksilö on umpisuklaata. Ihan hyvän makuista suklaata, mutta ei kuitenkaan ihan riemunkiljahduksen arvoista (4). Kolmas, appelsiinin makuinen pallo maistuu niin appelsiiniesanssille kun vaan voi, suklaan mausta ei hajuakaan (2). Neljäs pallukka oli suklaarusina, perus-sellainen (3). Oho, seuraavakin sattui olemaan rusina. Kahvi ja caramel ovat vielä löytämättä. Ja bingo, johan löytyi caramel. Sitkeää toffeeta, joka hieman liian rakeinen minun makuuni (3). Kahviksi luulemani pikkupallero olikin taas rusinaa.... seuraava yritys oli taas toffeeta... Enää kaksi suurempaa palluraa jäljellä (kun vaimollekin pitää jättää maisteltavaa) ja nekin osoittautuivat malteserseiksi. No, kokonaisuutena ihan velmu yhdistelmä erilaisia suklaapalleroita. Jos pussi olisi suurempi (tämä on vain 35g), niin voisi kokeilla kourallisen heittämistä suuhun kerralla. Moraalinen miinus siis myös pakkauksen aivan väärästä koosta!

Susanna K 18.07.2007
Snack pussi jossa viisi erilaista suklaapalleroa, kaikki eri makuja: Orange, coffee, maltesers, raisin ja caramel. Katsotaan miltä nämä maistuvat... Ensimmäisenä päätä kokeilla kahvin makuista palleroa, joka on aika jauhoinen ja erittäin makea eli sokeria löytyy. Kahvin maku sopivan voimakas jotta tunnistaa sen. Seuraavana suklaan vuoro: kivan rasvaisen täyteläinen suklaakiekko jonka maitosuklaamaku on todella hyvä. Appelsiinin makuinen pallero: on taas piristävä ruiske, sisällä hieman jauhomaisesti appelsiininmakuista tuotetta joka jättää suklaan maun peittoon. Rusinasuklaapallero: on aika köyhä, suklaata pinnalla vain nimeksi ja rusina aika kuiva, ei sytytä. Malteserspallero: on kerrassaan aina ihastuttavavn kamalaa syötävää, phyi että osaa olla kuvottava elämys. Maistuu suolaisen mämmille...yök. Karamellisuklaapallero: on kyllä nimensä mukaisesti karamellin makuista, makeus on huippuluokkaansa ja suuhun jää lopuksi sokerinen maku. Koko suklaapussin sisältö on ihan asiallinen paria mynkään mennyttä suklaapalleroa lukuunottamatta. Ehkä ostaisin uudemman kerran saman pussin tosin siitä pitäisi sitten erotella muutamat namuset pois jottei mee pilalle suklaan syönti.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani