Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars amicelli
Tuotteen Mars amicelli valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jarkko 23.12.2007
Hassu, hieman ylipitkän ja -paksun tupakan muotoinen putkilo, jonka pakkauskin muistuttaa enemmän naistentarvikkeita kuin syötävää. Patukka näyttää kuorittuna melkolailla pätkikseltä, jossa mittasuhteet ovat menneet sekaisin. Maku onkin sitten niin kaukana pätkiksestä kuin olla ja voi. Olemattoman suklaakuoren alla on joku keksikerros, jonka sisällä sitten loput onkin nougatia. Nougat on melko löysää ja varsin rasvanoloista. Maku kokonaisuudessa jää melko olemattomaksi. Ainoa seikka johon makuaisti kiinnittää huomiota on liiallinen makeus. Liian pieni patukaksi, mitä näillä oikein tekis?

Antti M 19.12.2007
Samaan muottiin tehty kuin Milky Way Crispy Rolls mutta sisältö on hasselpähkinäkreemiä; tulee myös Mars Delight kummasti mieleen tästä vohvelipötköstä. 16 pötköä löytyy pakkauksesta eli kappalehinta kohtuulliset 0,12e. Maku on mukavan keveä mutta saa tästä makeannälkään ihan riittävästi ja varsinkin kaffetauolla pari menee kupillisen kanssa helposti.

Salla Elina Salo 04.10.2007
Ohuenohuen ja pitkän Pätkiksen näköinen patukka, jossa rapean maitosuklaalla kuorrutetun ulkokuoren alla pehmeää pähkinäistä täytettä. Pähkinän makua kyllä löytyy oikein olan takaa, maitosuklaa jäi jonnekin matkalle. Keksitikuksi ihan mukava tuote.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani