Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars banjo
Tuotteen Mars banjo valmistusmaa on Itävalta. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Minna Hi 06.02.2008
Pakkauksessa on 2 ohutta keksisuklaatankoa. Keksi on hötöistä, joka tekee patukasta kevyen makuista. Patukassa on pieni määrä rouhittua pähkinää ja pinnalla ohut kerros maitosuklaata. Makeata ja pähkinä maistuu hyvin miedosti. Kyllä tätä syö, mutta ei ole mitenkään erikoista tai kehuttavaa. Kismetin tyyppistä.

Antti M 26.10.2007
Tuoksu ja olemus tuo mieleen halpisfanipalakopiot, joita kauppojen hyllyillä notkuu vino pino. Maku on kevyt ja ... mauton. Oikeastaan jollain perverssillä tavalla hyvä, ettei ole liian makea vaan tällainen, hivenen jopa sahanpurumainen, kevyt 'terveyspatukka'. Vasta hyvin kaukainen jälkmaku tuo jotain pähkinäistä suuhun. Ihan OK patukka mutten ostaisi useinkaan kuitenkaan, ellen sitten halvalla saisi...;-)

Jarkko 23.10.2007
Banjo-patukka näyttäisi olevan itse asiassa kaksi kuution muotoista pitkulaa. On tälle muodolle varmaan joku virallinen nimikin. Banjo on myös vohvelipatukka, jossa maistuu selvästi joko pähkinämassa tai nougat. Lisäksi Banjo on kuiva ja siinä on aivan liian vähän suklaata. Ihan loppuvaihessa kuvittelen jopa havaitsevinani suussa ihan pähkinärouheita. No, tämä oli tällainen kokeilu.

Susanna K 23.10.2007
Pakkauksessa kaksi suklaavohveli patukkaa joiden päällä ohut kuori suklaata ja sisällä siis vohvelia joka maistuukin kaiken yli. Maussa pitäisi olla mukana myös hasselpähkinää mutta en todellakaan maistanut niitä suklaassa. Ihan kuin olisi syönyt pahvia tai sellaista ehtoollisleipää vohvelimuodossa.Suklaan oma makukin oli ihan oudon oloinen, maistui jotenkin vanhalle vaikka päiväystä olikin jäljellä hyvän määrää.

Salla Elina Salo 06.10.2007
Kaksi keksipatukkaa pakkauksessa. Pähkinärouhe tuo röpelöisen pinnan maitosuklaaseen. Tosi mauton patukka! Maitosuklaa maistuu halpissuklaalta, pähkinöistäkään ei ole mihinkään, höttöiset vohvelikerrokset häipyvät jälkiä jättämättä suuhun.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani