Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars snickers cruncher
Tuotteen Mars snickers cruncher valmistusmaa on Hollanti. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Miriam 03.08.2009
Yllätyksellisen näköinen ja kokoinen patukka. Riisimuromainen suuntuntu. Parempaa kuin tavallinen snickers. Hieman liian makea, mutta silti todella hyvä. Paloittelin patukan paloiksi, jolloin maku jotenkin vielä korostui.

Minna Hi 27.01.2008
Suklaa tuoksuu hyvin voimakkaasti maapähkinältä, nam. Ohuen suklaakuoren alta löytyy keksiä tai riisimuroja, maapähkinöitä ja olisiko toffeeta. Tämä on kevyempi versio tavalliselle Snickerssille. Oikein hyvä ja loistava kevytvaihtoehto. Kilojouleja patukassa on 864, joka on siis huomattavasti vähemmän kuin originalissa (2091kj).

Antti M 26.10.2007
En pidä perus-Snickers-patukasta mutta tämä on jopa hyvää! Riisimuroa ja rapeata rouskuteltavaa; mainio välipalaksi. Ei ole niin makea tai pähkinäinen, kuin pelkäsin, joten tälle pelkkää plussaa siitä. Täytynee tilailla lisää, jos ei Suomeen saada tätä joskus hyllyihin. en verran erilainen kuitenkin, että pärjäisi varmasti täälläkin.

Jarkko 18.10.2007
Tästä tulee pelkästään katsomalla jo sellainen mielikuva, että patukalla ei ole mitään tekemistä Snickersin kanssa. Katsotaas vastaako tuote mielikuvaa... No juu, melkolailla. Suolapähkinät maistuvat hitusen verran, toffee vielä vähemmän ja suklaan läsnäoloa ei juuri edes huomaa. Hallitseva maku ja tunne on peräisin noista mitälie-muroista, joita tässä tuntuu löytyvän runsaasti, jopa liikaa. Jostakin suuhun leviää lisäksi melko suolainen maku. Eipä ole häävi patukka millään asteikolla. Muistuttaa enemmän myslipatukkaa kuin mitään muuta.

Salla Elina Salo 04.10.2007
Maitosuklaakuoren sisällä suolapähkinää ja riisimuroja. Maitosuklaata en juurikaan maista, suolaisuus voittaa. Rousk-rousk-patukka, paljon pureskeltavaa. Jälkimakuna vahva suolapähkinä. Suklaan makua jäin kaipaamaan, vaikka herkkupalaksi olikin ihan menevä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani