Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars balisto yoberry
Tuotteen Mars balisto yoberry valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 29.06.2017
Varsin hauska suklaatuote, kaksi twiximäistä suklaalla kuorrutettua 18,5g patukkaa. Keksimassa on "kokojyväisen" tuntuista ja siinä on mukava purutuntuma, ja sen päällä on jugurttikreemikerros, jossa on isoja, sitkeitä marjaisia marmeladipaloja, jotka kreemin joukossa tuntuvat vähän kuin marjaiselta toffeelta. Marjaa on 2,6%, vadelmaa, karhunvatukkaa ja mustaherukkaa. Maku on aito, keksimäisen välipalamainen mutta kuitenkin herkullinen. Suklaakuorrutetta on 39%, ja se oli sopivasti tekemään tuotteesta kuitenkin enemmän suklaapatukan kuin keksin. Hauskan erilainen, reipas kolmonen.

Susanna K 24.10.2007
Kahden patukan pakkaus jossa ainesosina suklaata ja täytteenä hedelmää ja viljaa. Suklaan maku suht neutraali eli tavallisen makuinen. Täyte suklaassa keksimäinen jossa seassa erilaista hedelmää tosin ne hedelmät eivät maistuneet niin vahvasti kuin olisi odottanut. Jogurttimaisuuutta tuskin havaitsi saati maistoi. Tästä suklaasta tulee mieleen Twix-suklaapatukka tosin hieman vaisumpi kuitenkin mutta ihan ookoo syötävä.

Antti M 24.10.2007
Samaa digestivekeksiä, kuin perusversiossa mutta nyt päälle on ujutettu minimaalinen ruikkaus sitkeää marjajogurttimömmöä - ilmeisesti. Suklaasta ei osaa sanoa juuri mitään, kun ei se maistu tässä patukassa juuri ollenkaan; haju on hieman tunkkaisen oloista - ei pahaa kuitenkaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani