Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars miniatures
Tuotteen Mars miniatures valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 15.09.2014
Patukkana paremmin tunnettu harkkomainen korkea konvehti. Päällä on marsin tapaan ylimakeaa bulkkimaitosuklaata ja sisällä yllättävän reilut kerrokset toffeeta ja kaakaonougatia. Maku on ihan yhtä ylimakea kuin patukassakin, ja vaikka tämä on konvehtina sopivamman kokoinen kuin isona patukkana, niin siltikin alkaa makeus pistellä kurkussa syömisen jälkeen. Kaksi pistettä, ei miellytä konvehtinakaan.

Antti M 26.10.2007
Sopivan kokoisessa 150 gramman pussukassa käärittyjä mini-Marseja. Palat ovat normaalia konvehtia isompia mutta ne sopivat suuhun kuin nakutettu. Mars on varsin omiaan tällaisessakin muodossa ja sopii mainiosti kahvin kera vaikkapa. Kiva ominaisuus on tuo vekki kääreen keskellä, josta sen saa helposti avattua repäisemällä; kiertämällä tämä twist-kääre ei aukene. Hyvä lisuke valikoimaan!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani