Mainospaikka vapaana

MARS Suklaalevyraadissa

Mars twix miniatures
Tuotteen Mars twix miniatures valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Joona 14.12.2016
Suurehkoja "mini-twixejä" mukavan kokoinen laatikko melko halvalla lähti ostosreissulla mukaan. Twix on ollut minulle se patukka joka ei melkeinpä koskaan tartu reissuilla mukaan ostoksiin, mutta nyt oli sen verran halpa hinta (1.49eur) että oli ihan pakko.

Keksiä on ehkä liiankin paljon verrattuna suklaaseen, jopa enemmän kuin tavallisessa patukkaversiossa. Suklaa on.. no, tavallista maitosuklaata, tosin melko halvan oloista, mutta se sopii varsin hyvin tähän konvehtiin. Toffee on melko jankkimaista, mutta maultaan erinomaista! Nämä kaikki suussa sekaisin jauhettuna (keksi, suklaa, toffee) luovat erinomaisen makuelämyksen! Miinusta tosin kuivuudesta. Pyörin nelosen ja kolmosen rajamailla, mutta taidanpa kääntyä nelosen puolelle. Hyvä tuote!

Jenni V 18.05.2015
Minitwix eli suurehko twix-konvehti... Twix on ollut yleensä yksi suosikeistani patukoissa, mutta tämä konvehtiversio ei oikein toimi. Keksiä on silmämääräisesti yli puolet täytteestä, ja se hallitsee makumaailmaa vähän liikaa. Teollinen aromi tulee jostakin, ja suklaapatukkassa ihan ok käyttäytyvä halpa pintasuklaa ei täytä suklaakonvehdille asettamiani laatuvaatimuksia. Pakko jättää pointsit kakkoseen.

Antti M 26.10.2007
Joskus tuli tilattua neljän kilon laatikollinen näitä töihin ja niitä sitten sai mussuttaa kyllästymiseen asti. Muutenkaan Twixin keksiosuus ei pääse omalle tasolleen näissä pienissä paloissa. Hyvää toki silti mutta jättää hieman ontoksi olon...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset