Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars snickers miniatures
Tuotteen Mars snickers miniatures valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 19.09.2014
Pitkulainen harkkokonvehti, melko korkea sellainen. Konvehti on päällystetty maitosuklaalla, ja sisällä oleva massa on ehkä tiiviimpää kuin patukassa, ehkäpä pähkinä on rouhittu pienemmäksi ja kiinteys johtuu siitä? Snickersin makumaailma, maapähkinä ja toffee, on kuitenkin selkeä. Suklaa ei ole patukan tapaan muuta kuin makeaa bulkkisuklaata, ja yhdistettynä vielä toffeen makeuteen jää tämä konvehtiversio kolmen pisteen tasolle.

Antti M 26.10.2007
En pidä juurikaan Snickersistä enkä niitä osta koskaan. Tässä muodossa jostain syystä pähkinäinen ja tiivis pala pääsee iskemään halolla niskaan ja järkytyksekseni huomaan pitäväni näistä. 150g pussukasta saa kyllä kyllikseen patukan ystävätkin, joten hyvä ellei loistava lisä valikoimiin tämäkin!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani