Fazer

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé fitness täysjyväpatukka suklaa
Tuotteen Nestlé fitness täysjyväpatukka suklaa valmistusmaa on Puola. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Hanna P 15.03.2015 (Jäsenprofiili)
Myslipatukka tummaa suklaata pohjassaan ja raitoina pinnassaan. Makea tuoksu. Maku makean viljainen, muttei juurikaan suklainen. Aivan hyvä pikkusyötävä, mutta suklaatuotteena ei kummoinen.

Iikka 11.03.2015 (Jäsenprofiili)
Patukassa on mukana myös suklaata. Muroa lienee suuron osa, mutta kyllä tässä vähän suklaakin maistuu. Varmaan piristävä tai pikaenerginen, mutta herkutteluun sopimaton.

Jenni V 02.07.2013 (Jäsenprofiili)
Pieni rapea myslipatukka, jossa oli yllättävän vahva tummasuklainen maku, vaikka suklaata on patukassa vain raitoina/pisaroina patukan päällä sekä ohuelti pohjassa. Sinänsä suklaa oli väriltään vähän harmahtavaa ja kuivaa, joten sen laatu ei liene parhaasta päästä, mutta silti myslipatukaksi yllättävän mukavan suklainen, ja varsinkin tykkäsin siitä ettei patukka maistunut liian makealle.

Antti M 22.01.2008 (Jäsenprofiili)
En pidä suklaamuroista ja juuri ne tulevat tästä patukasta mieleen. Suklaa ei pysy vain kuoressa vaan myös mauton viljasisus on mössätty suklaaseen. Osittain tästä voi hakea jotain Lion-patukkaan vivahtavaa mutta aika suklaa pettää kyllä makunsa puolesta. Muuten varmaan toooosi terveellinen tuote ja kyllähän näitä sen six-packin vetäisee ihan sen takia. Toiste en kuitenkaan ostaisi. Paitsi nälissäni.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet