Leader Vegeway Leader Vegeway

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé kitkat sakura
Tuotteen Nestlé kitkat sakura valmistusmaa on Japani. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset, Vohvelisuklaat.
 

Susanna K 12.05.2008
Jälleen kerran pinkki Kitkat patukka ja pelottaa jo etukäteen millainen maku sieltä tupsahtaa. Kääreen avattuani paljastuu haalean pinkkiraitakuorrutuksen läpi vohveli. Suklaan maku on mansikkainen ei kuitenkaan niin ällö kuin olettaisi. Kivan sokerinen mutta pari palaa riittää tätäkin todetakseen äkkimakeaksi tämän suklaan. Ihan kiva suklaa mutta ei kuitenkaa toimi tarpeeksi jotta antaisin enemmän kuin 2 pistettä.

Jarkko 09.05.2008
Kuvittele seeprakuvio. Kuvittele sitten, että seepra ei olekaan mustavalkoinen, vaan pinkkivalkoinen. Sen värinen on tämä KitKatti. Tuoksu on ihan selvästi puolukan, joskin epäilen tämän olevan sitä kuitenkaan. Maku myötäilee tuoksua, mutta ehkä maku on sittenkin kirsikkaa? Jotain sellaista se kuitenkin on, joka soveltuisi paremmin hajuveteen kuin suklaapatukkaan. Koostumus on tavallisen KitKatin, mutta kuitenkin tämän syöminen tuntuu lähes yhtä miellyttävältä kuin hajuveden juominen.

Sanna K 29.04.2008
Vaaleanpunaista suklaata jossa sisällä keksiä KitKat- tyyliin. Maku mansikkainen ja melko mieto, olisiko vaniljaakin seassa. Ihan hyvä herkku muttei tätä kyllä ihan suklaaksi voi kutsua. Herkutteluhetkiin sopiva.

Päivi 29.04.2008
Vaaleanpunainen KitKat kääre. Näyttäisi olevan japanilainen. Kääreen sisältä paljastuu 2 vaaleanpunaista pientä patukkaa, jossa on valkoisia raitoja. Tuoksuu joltain marjaiselta, mansikalta ehkä. Palat irtoavat hieman huonosti toisistaan ja murenevat. Tässä ei ole kaakaota. Valkoista suklaata. Sisällä tuttua KitKat keksiä. Hyvin sokerista. Maku kyl hedelmäinen tai marjainen. En maista kyl, että olisi mansikkaa vaan päämakuna sokerinen maku. Mutta jälkimakuna sokeri ei enää maistu vaan miellyttävä maku. Erikoinen suklaa. Pidän.

Salla Elina Salo 17.04.2008
Valko-vaaleanpunaraitainen vohvelisuklaapatukka. Valkoinen ainesosa ilmeisesti valkosuklaata, punainen tiivistynyttä suihkugeeliä? Karmaiseva teollinen ”maku”, joka ei muistuta mitään tuntemaani raaka-ainetta. Vaaleanpunainen suklaa on jo sinänsä hieman epäilyttävä, maku vahvisti ennakkoluuloja reippaasti. En voisi kuvitella syöväni tällaista makeaa missään tilanteessa uudestaan.

Elina 17.04.2008
Aivan fantastinen kotelo ja suklaassakin on vaaleanpunaisia sävyjä! Voin kuvitella gothic lolitoiden syövän tätä Japanissa söpösti. Maku on pehmeä, ei töksähdä missään vaiheessa. Maku on sopivan keväinen, jopa hieman kukkainen. Rapeudesta pluspiste. Jotten antaisi kauneuden hämätä, pisteitä kuitenkin vain 2.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet