Leader Vegeway Leader Vegeway

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé kitkat wa-ichigo
Tuotteen Nestlé kitkat wa-ichigo valmistusmaa on Japani. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,83 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Valkosuklaiset, Vohvelisuklaat.
 

Satu 08.05.2008
Tällaistapa ei olekaan ennen tullut vastaan - vaaleanpunaista KitKattia. Veikkaisin kyseessä olevan mansikalla viritelty valkosuklaa. Koostumus on ko. vohvelipatukalle tyypillinen, mutta maku on kuin karkissa. Mansikkaesanssi puskee yli kaiken muun, joten eipä tätä juuri suklaaksi voi kutsua.

Antti H 08.05.2008
Punaista kitkattia? Tämähän on herkkua, tätä voisi syödä toisenkin patukan. Marjan maku ei ole liian voimakas, juuri sopiva.

Susanna K 05.05.2008
KitKat keksisuklaa joka näyttää olevan väriltää vaaleanpunainen. Miinusta heti alkuun siitä että itse suklaan päällinen aivan liian ohutta koskapa vohveli kuultaa läpi. Makuna suklaa on äklön mansikkainen ja keksin makukin loistaa vahvasti, ihan kuin pureskelisi tavis vohvelia. Tästä tulee mieleen karsean makeat karamellivärit jotka ampuu yli liiallisella makeudella. Valitettavasti tämä suklaa ei kolahda...

Sanna K 30.04.2008
Pinkkiä keksisuklaata, jossa vadelman(?) makua päällä. Myöskin vaniljaa tai jotain muuta pehmeää makua antavaa maustetta löytyy. Suklaata ei löydy mistään mutta malli perinteisen KitKatin.

Päivi 30.04.2008
Vaaleanpunainen KitKat kääre ja jotakin japaninkielistä tekstiä. Esanssin tuoksu avatessa. Vaaleanpunaiset patukat. Irtoavat hyvin toisistaan. Makea maku. KitKat-keksiä sisällä. Suklaa kokonaan vaaleanpunaista. Suklaa kyllä hieman sokerista, mutta sitä ei huomaa kokonaisuudessa. Mieto marjainen maku. Tämä oli hyvää. Pidän.

Jarkko 24.04.2008
Voi helttileijaa, kun on pinkkiäkin pinkimpää valkosuklaata vohvelin päällä ohuena kerroksena. Tuoksu tuo ihan puskista mieleen erään purukumin, jota joskus 70- ja mahdollisesti 80-luvullakin olen silloiselta lähikioskilta viikkorahoilla hakenut. Mitähän ne olikaan, niitä oli punaisia ja mustia, pari senttiä leveitä, kolme pitkiä ja puoli paksuja... No ihan sama.

Tuoksu ei siis ole millään tavalla luonnollinen, vaan varsin esanssinen, mutta kuitenkin kohtuullisen miellyttävä hedelmäisyydessään. Vohvelisuklaan maku myötäilee tuoksua, mutta jää raikkaudessaan kuitenkin hieman tuoksusta jälkeen. Pieni patukka katoaa suuhuni ja siitä eteenpäin varsin vikkelästi, joten en tätä pahaksikaan voi sanoa. Suklaaksihan tätä tietenkin on erittäin vaikea kutsua, enemmän tulee mieleen hedelmäkarkki, jossa vohvelia mukana.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet